Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tenisul sta tot mai bine in ceea ce priveste ...arestarile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tenisul sta tot mai bine in ceea ce priveste ...arestarile

Tenisul are o problema majora cu trucarea de meciuri, iar conducatorii acestui sport nu mai pot ascunde acest lucru. Doi jucatori francezi care evolueaza la turnee challenger si futures, Jules Okala si Mick Lescure, au fost retinuti si plasati in arest preventiv, in cadrul unei anchete cu privire la meciuri de tenis trucate, relateaza L 'Equipe. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen: Romnia nu va da gres la sefia UE /Ceremonia de la Ateneu putea fi pregatita mai bine

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se declara convins ca Romania va face fata mandatului de presedinte al Consiliului Uniunii Europene. El comenteaza si ceremonia de la Ateneu, spunand ca invitatiile au fost trimise foarte tarziu si ca evenimentul putea fi organizat mai bine.

Efectele taxei pe lacomie, tot mai vizibile: statul ramane cu titlurile nevandute!

Bancile sunt tot mai putin interesate sa imprumute statul roman. La cea mai recenta licitatie de titluri de stat, organizata de Ministerul Finatelor, au oferit o suma mai mica decat cea pe care intentiona statul sa o imprumute. In schimb, au accesat.

5 tendinte IT n relatia firma-consumator: Tot mai multe produse, cumparate n functie de recomandarile algoritmilor de inteligenta artificiala

Cele mai importante 5 tendinte in ceea ce priveste experienta consumatorilor au devenit, in ordinea importantei: intermediarii AI Inteligenta Artificiala), experientele relevante, consumatorii devin colaboratori, comunitatile inlocuiesc pietele, valorile brandului vs valorile proprii, potrivit unei analize SAP.

ANALIZA Cum a pierdut PSD mai bine de doi ani n cea mai urgenta achizitie militara: corvete noi si fregate modernizate pentru Fortele Navale

Daca guvernarea PSD nu anula la inceput de 2017 o hotarare prin care incredinta direct construirea corvetelor catre santierul naval din Galati, in 2019 Romania ar fi putut avea deja la apa prima dintre cele patru nave. Pe cai mari dupa alegerile parlamentare, PSD acuza ca HG-ul era ilegala si ca ar fi trebuit analizati si alti ofertanti. Doi ani mai tarziu, chiar Dragnea acuza Guvernul PSD ca a gresit si ca ar fi trebuit sa recurga la o incredintare directa si un acord guvern la guvern. intre timp, achizitia corvetelor si modernizarea fregatelor s-a blocat intr-o plangere penala si nu are nici un orizont clar de rezolvare. Ce stim cert e ca nevoile Fortelor Navale sunt mai urgente ca niciodata, intr-o Mare Neagra controlata din ce in ce mai puternic de Rusia si unde sprijinul direct NATO este cel mai limitat dintre toate mediile de lupta.

Criza politica din Venezuela are ca rezultat controlul tot mai strns al internetului

Obervatorul NetBlocks a colectat dovezi tehnice pentru blocarea tuturor editiilor de Wikipedia in Venezuela incepand cu data de 12 ianuarie. Restrictiile sunt implementate de cel mai mare furnizor de servicii de telecomunicatii din tara, CANTV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )