Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tenorul Placido Domingo, depistat pozitiv cu COVID-19

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tenorul Placido Domingo, depistat pozitiv cu COVID-19

Tenorul si dirijorul Placido Domingo, in varsta de 79 de ani, a anuntat, duminica, pe Facebook, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, transmite News. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Placido Domingo, testat pozitiv cu coronavirus VIDEO

Cantaretul de opera spaniol Placido Domingo a declarat, duminica, ca a fost infectat cu coronavirus si ca s-a izolat, impreuna cu familia sa. Celebrul artist a indemnat, de asemenea, lumea sa stea in casa.

Placido Domingo a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Familia mea si cu mine ne-am izolat si vom ramane in izolare pentru cat timp va fi necesar

Placido Domingo a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Tenorul asigura, printr-o postare pe Facebook, ca ramane izolat dupa ce a contractat boala. Placido Domingo a facut public, prin intermediul.

Placido Domingo a fost infectat cu coronavirus. Am avut febra si tuse, acum ma simt bine

Tenorul spaniol Placido Domingo a anuntat ca a fost infectat cu coronavirus.

Placido Domingo, infectat cu coronavirus. Cine a facut anuntul

Starul de opera Placido Domingo a fost pozitiv pentru virusl COVID-19, a confirmat artistul duminica pe pagina sa de Facebook. Vestea a facut inconjurul internetului iar mesajele fanilor de pe retelele de socializare nu au contenint sa apara. Placido Domingo, infectat cu coronavirus Domingo a spus ca in prezent este in stare de sanatate buna, .

Medic depistat pozitiv cu coronavirus la Spitalul Judetean Sf. Gheorghe

Un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantu Gheorghe a fost depistat pozitiv cu coronaviris, iar DSP Covasna a dispus, duminica, plasarea in carantina a mai multor sectii ale unitatii medicale.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )