Libnet.ro
UNICEF

01:05

Placido Domingo, testat pozitiv cu coronavirus VIDEO

Adevărul Adevărul,
Placido Domingo, testat pozitiv cu coronavirus VIDEO

Cantaretul de opera spaniol Placido Domingo a declarat, duminica, ca a fost infectat cu coronavirus si ca s-a izolat, impreuna cu familia sa. Celebrul artist a indemnat, de asemenea, lumea sa stea in casa. continuă pe Adevărul

Placido Domingo a fost infectat cu coronavirus. Am avut febra si tuse, acum ma simt bine

Tenorul spaniol Placido Domingo a anuntat ca a fost infectat cu coronavirus.

Diplomat de la Ambasada Romaniei in Luxemburg, testat pozitiv cu coronavirus

Un diplomat care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19, a transmis Ministerul Afacerilor Externe.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv de coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv de coronavirus, anunta Palatul.

Placido Domingo a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Familia mea si cu mine ne-am izolat si vom ramane in izolare pentru cat timp va fi necesar

Placido Domingo a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Tenorul asigura, printr-o postare pe Facebook, ca ramane izolat dupa ce a contractat boala. Placido Domingo a facut public, prin intermediul.

Franta, coronavirus. Michel Barnier, negociatorul UE pentru Brexit, testat pozitiv

Negociatorul Uniunii Europene UE) pentru Brexit, Michel Barnier, 69 de ani, a anuntat joi ca a fost testat pozitiv la coronavirus, dar s-a aratat increzator cu privire la starea sa de sanatate, intr-o inregistrare video postata pe contul sau de Twitter, informeaza AFP.

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews.

CORONAVIRUS |Seful ISU Hunedoara, testat pozitiv cu COVID-19

Viorel Demean, seful ISU Hunedoara, a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu primarul Devei, Florin Oancea, care a fost confirmat cu coronavirus pe 14 martie, potrivit Opinia.

Maroune Fellaini, primul jucator din campionatul Chinei testat pozitiv pentru coronavirus

Fostul International belgian Marouane Fellaini, acum la formatia Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, informeaza lefigaro. fr, care citeaza presa chineza.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Albert al II-lea, Printul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anuntat reprezentantii palatului, joi dupa-amiaza, potrivit Euronews. in varsta de 62 de ani, conducatorul.

CORONAVIRUS. Negociatorul Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, testat pozitiv

Negociatorul Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, a fost, joi, testat pozitiv pentru Covid-19, anunta The Guardian. Anuntul a fost facut chiar de catre Barnier, in varsta de 69 de ani. El a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )