Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tensiune printre vedetele A3 - Mircea BADEA, in conflict cu Alessandra STOICESCU: Daca te incurc putem sa ne vedem maine/ Am plecat, nu mai zic nimic (VIDEO)

B1 B1,
Tensiune printre vedetele A3 - Mircea BADEA, in conflict cu Alessandra STOICESCU: Daca te incurc putem sa ne vedem maine/ Am plecat, nu mai zic nimic (VIDEO)

Conflict pe fata intre realizatorii Antena 3 Mircea Badea si Alessandra Stoicescu. Miercuri dupa-amiaza, cei doi au avut cateva contre deloc colegiale, in direct, la schimbul dintre. continuă pe B1

Mircea Badea, intrebare pentru reporterii de la DNA: Aceasta Dalai Lama a justitiei din Romania are umbra?

Cumva doamna Kovesi este o intrupare a unei zeitati?, a intrebat Mircea Badea, in pasa editiei de joi a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei,.

De ce NU conteaza certificatul de la CNSAS al ministrului Educatiei. Mircea Badea: Vorba lui Becali. Cum sa fii colonel, daca nu esti colonel?!

Mircea Badea a argumentat, la in gura presei, de la Antena 3, de ce nu conteaza acuzatiile de colaborare cu Securitatea in cazul ministrului Educatiei, aratand care este adevaratul motiv pentru.

Mircea Badea, surpriza pentru unul dintre invitatii lui Mihai Gadea: L-am mai vazut undeva!

Mircea Badea a avut o surpriza pentru unul dintre invitatii lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, aratand in pasa emisiunii cu in gura presei cateva fotografii actorul cu.

Mircea Badea, despre cum a inceput isteria plagiatelor in Romania

Mircea Badea a vorbit in emisiunea in gura presei despre cum a inceput isteria plagiatelor in Romania. Momentul zero a fost, desigur, Basescu. La un moment dat, Trai.

Mihai Gadea si Mircea Badea, moment amuzant la Editie speciala. Sunt imaginile anului

Mihai Gadea si Mircea Badea au prezentat in Editia speciala de duminica seara dialogul socant de la finalul unui interviu acordat de Laura Codruta Kovesi la un post de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )