Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tensiuni maxime in casa Puterea Dragostei. Un concurent a explodat de nervi si si-a cerut eliminarea

Playtech Playtech,
Tensiuni maxime in casa Puterea Dragostei. Un concurent a explodat de nervi si si-a cerut eliminarea

Un concurent, care este de scurta vreme intr-un cuplu, a explodat de nervi la reprosurile altei colege de platou. Acesta a sustinut ca nu mai vrea sa ia parte la show-ul dragostei din cauza zvonurilor si ipotezelor aduse de tanara, dat fiind faptul ca lucrurile astea ii distrug treptat povestea de iubire. Cine sunt protagonistii . continuă pe Playtech

Bia a revenit in casa Puterea Dragostei, la Kanal D. Cum a reactionat Andreea Mantea cand a vazut-o

Bia a revenit in casa Puterea Dragostei! Tanara face parte din categoria concurentilor care pe cat sunt iubiti, pe atat sunt si de urati de fani, conform comentariilor internautilor de pe retelele de socializare. Cum a fost intampinata bruneta la prima aparitie, dupa ce a trecut prin Romania? Bia a revenit in casa Puterea Dragostei? .

O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Puterea Dragostei aduce in prim-plan o idila la inceput de drum. Jador, unul dintre cei mai controversati concurenti din ambele sezone, fiind prezent de la inceput, a parasit competitia, timp in care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a facut-o pe frumoasa bruneta sa-l uite .

Tensiuni la Casa Regala a Marii Britanii. Meghan Markle a suparat-o din nou pe Regina

Razboiul dintre Regina Marii Britanii si Meghan Markle continua! Ducesa de Sussex a suparat-o din nou pe aceasta si a produs noi tensiuni la Casa Regala. Ce s-a mai intamplat de aceasta data si de ce nu pot ajunge cele doua la un numitor comun? Razboiul Regina-Meghan Markle continua Prapastia dintre Meghan Marke si Regina .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )