Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tensiuni in PSD inainte de Congres: ATACURI intre Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu(VIDEO)

B1 B1,
Tensiuni in PSD inainte de Congres: ATACURI intre Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu(VIDEO)

Secretarii vechi de trei guverne zboara. E primul semnal dat, in prag de Comitet Executiv PSD, de catre Liviu Dragnea. in spatele usilor inchise insa, sunt asteptate sa cada capete mult mai grele. Gabriela. continuă pe B1

Tensiuni in PSD inainte de Congres: ATACURI intre Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu(VIDEO)

Secretarii vechi de trei guverne zboara. E primul semnal dat, in prag de Comitet Executiv PSD, de catre Liviu Dragnea. in spatele usilor inchise insa, sunt asteptate sa cada capete mult mai grele. Gabriela.

Hunedoara: Organizatia judeteana PSD il sustine 'neconditionat' pe Liviu Dragnea la conducerea partidului

Organizatia judeteana Hunedoara a Partidului Social Democrat il sustine neconditionat pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, potrivit unei rezolutii adoptate, in unanimitate, sambata, la Deva, de catre cei 400 de delegati prezenti la Conferinta judeteana a PSD, relateaza Agerpres.

PSD Constanta a adoptat o rezolutie de sustinere a lui Liviu Dragnea

Social-democratii constanteni au adoptat, in cadrul Conferintei Judetene Extraordinare, o rezolutie prin care isi reafirma sprijinul total pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Cum s-a transat lupta pentru putere in PSD. Liviu Dragnea: Vom alege presedintele executiv la Congres

UPDATE - Vor exista alegeri pentru vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune. Vom alege presedintele executiv la Congres, a declarat Liviu Dragnea, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv.

Mihai Chirica, mesaj dur pentru PSD: Exista vreo diferenta intre Ceausescu si Dragnea?

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a transmis un mesaj dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Chirica a fost exclus recent din partid impreuna cu alti doi membri din fialiala ieseana. Dragi prieteni socia.

Codrin Stefanescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: Trebuie sa explice prezenta sa la chermezele SRI

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii in interiorul PSD si votantilor PSD despre participarea la chermezele SRI. Daca planeaza suspiciun.

SURSE Cine sunt cei cinci critici ai Congresului pregatit de Liviu Dragnea/ Banicioiu, posibil candidat la functia de presedinte executiv

Cinci voci importante din PSD au criticat astazi la sedinta CEX planurile lui Liviu Dragnea de a organiza un Congres in data de zece martie in care sa fie alesi noii vicepresedinti ai partidului pe cele opt regiuni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Cei care s-au declarat impotriva sunt Codrin Stefanescu, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, Nicolae Banicioiu si Serban Nicolae.

UPDATE Petrecerile SRI, motiv de controverse intre Codrin Stefanescu si Liviu Dragnea. Liderul PSD: Cred ca poata sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns luni afirmatiei facute de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, cel care a spus duminica seara ca asteapta explicatii de la camaradul sau Dragnea cu privire la participarea sa la chermezele SRI, afirmand ca Stefanescu ar trebui sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea.

Chirica: Stanga comunista a lui Liviu Dragnea descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. Exista o diferenta mare intre Dragnea si Ceausescu. Ceausescu a facut si cateva lucruri bune

Primarul Iasiului Mihai Chirica a scris, luni, peFacebook, ca excluderea lui din PSD nu inseamna ca va renunta la principiile social-democratiei europene moderne ori la lupta anticoruptie si ca stanga comunista a lui Liviu Dragnea, dezvoltata in jurul unor interese penale si personale, descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. Acesta a mai scris ca a venit timpul ca adevaratii social-democrati sa inteleaga fundatura spre care indreapta partidul actuala conducere si ca intre Ceausescu si Dragnea exista o mare diferenta, aceea ca Ceausescu a facut si cateva lucruri bune.

CExN decisv la PSD. Alegeri pentru toate functiile, mai putin cea a lui Liviu Dragnea. Ce spune Liviu Dragnea despre ministrul Toader

In cadrul congresului PSD din data de 10 martie, social-democratii vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte, a anuntat liderul PSD LIviu Dragnea, dupa sedinta CEx, scrie Digi24 . Later edit: Dragnea isi.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,333 seconds )