Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tensiunile dintre cele mai mari economii ale lumi, in scadere: Statele Unite si China au semnat un prim acord comercial

B1 B1,
Tensiunile dintre cele mai mari economii ale lumi, in scadere: Statele Unite si China au semnat un prim acord comercial

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri alaturi de vicepremierul chinez Liu He Faza 1 a acordului comercial menita sa reduca tensiunile dintre cele doua cele mai mari economii din lume, in cadrul un. continuă pe B1

Salariatii din constructii si asimilatii acestora au avut cele mai mari cresteri ale salariului net in ultimul an

Daca tragem linie si masuram cresterea salariilor din intervalul noiembrie 2018-noiembrie 2019, cele mai mari cresteri le-au avut lucratorii din constructii si asimilatii acestora. Cei care lucreaza in activitatea de sfaramare a rocilor aceste produse fiind apoi utilizate in constructii sau in productia de materiale - argila, gips, calcar etc. ) si-au vazut salariile marite cu peste 47% in ritm anual. Constructorii au si ei salarii nete mai mari tot cu peste 47%, iar pe locul al treilea sunt angajatii din Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, care include fabricarea sticlei, a articolelor din ceramica si a pietrei brute.

Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din regiune. Ce se va intampla cu salariul minim

Agentia de evaluare financiara Moodys estimeaza ca Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din Europa Centrala si de Est, iar cresterile salariului minim vor fi printre cele mai mici din regiune in 2020 si 2021, scrie Mediafax.

Cum va fi cheltuit bugetul de peste 350 de milioane de euro al unuia dintre cele mai mari orase din Romania

Bugetul general al municipiului Cluj-Napoca in acest an este in valoare de 353. 996 euro, mai mare cu 7,39% in 2020 fata de anul precedent.

HOROSCOP DUR. Cele mai crude semne ale zodiacului. Ai grija cum te porti cu ele

Toatezodiileau o parte intunecata. Insa aceste 5zodiisunt cele mai crude din tot zodiacul. Ai grija cum te porti cu ele. Iata cele mai crude semne ale zodiacului, in ordine inversa. Ca sa stii de.

Cele mai mari frici ale lui Dinca, in opinia psihologului: De cand se urca in masina, fetele sunt deja moarte in mintea sa

Dosarul crimelor de la Caracal a ajuns in instanta, iar inculpatul Gheorghe Dinca este in continuare in centrul atentiei. Psihologul care i-a descifrat comportamentul a dezvaluit cum a schimbat mediatizarea cazului comportamentul barbatului acuzat de uciderea fetelor.

Nominalizari Oscar 2020: cele mai mari surprize si dezamagiri. Robert De Niro si Jennifer Lopez au fost ignorati

Pe lista nominalizarilor la premiile Oscar 2020 se regasesc multi dintre suspectii de serviciu, insa lipsesc nume importante, Academia Americana de Film facand omisiuni neasteptate, cele mai notabile fiind Robert De Niro si Jennifer Lopez.

Filmele de miliarde ale anului 2019. Productiile cu cele mai mari incasari la box-office

Filmele de actiune si animatiile s-au vandut cel mai bine in 2019, anul in care primele 5 productii au strans in total incasari de aproape 10 miliarde de dolari.

Australia a lansat o moneda aniversara in cinstea uneia dintre cele mai lungi cai ferate din lume: 4.300 de km intre Sydney si Perth

In Australia a fost lansata o moneda speciala ce comemoreaza 50 de ani de cand primul tren direct a parcurs cei 4. 300 km dintre Sydney si Perth, o calatorie de 75 de ore. Pe aceasta linie exista si cea mai lunga portiune de cale ferata dreapta din lume, 470 km prin desertul Nullarbor. Pe foarte lunga ruta ruleaza trenul Indian Pacific care este unul de lux, biletele costand de la 1. 400 euro pentru intreaga distanta. Avionul este ales de cei mai multi dintre cei care traverseaza Australia.

Cum va arata capitala unuia dintre cele mai sarace judete din Romania. Suma fabuloasa care va fi investita

Capitala celui mai nordic judet din Romania isi va schimba total fata si va deveni unul dintre cele mai moderne orase cu ajutorul fondurilor europene. Autoritatile din Botosani au reusit sa obtina 7 milioane de euro pentru asfaltari, trotuare, reabilitare scoli, in general infrastructura si peisagistica.

Cat de nocive sunt torturile si prajiturile din magazine. Aditivii de conservare pun cele mai mari probleme sanatatii

Asociatia Pro Consumatori a analizat oferta de dulciuri din 20 de cofetarii, precum si compozitia mixurilor pentru prajituri comercializate in structurile de tip hipermarchet.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )