Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tentativa de asasinat la unul dintre cei mai bogati oameni din Moldova. Milionarul Lucian Apostol a fost batut cu rangile de doi indivizi cu cagule

Adevărul Adevărul,
Tentativa de asasinat la unul dintre cei mai bogati oameni din Moldova. Milionarul Lucian Apostol a fost batut cu rangile de doi indivizi cu cagule

Procurorii ieseni au deschis vineri, 11 octombrie, un dosar penal in care cerceteaza un incident petrecut joi seara in municipiul Pascani acolo unde omul de afaceri Lucian Apostol, unul dintre cei mai bogati oameni din Iasi, a fost batut de doi indivizi necunoscuti si inarmati. continuă pe Adevărul

Milionarul Lucian Apostol a fost batut cu rangile de doi indivizi cu cagule

Procurorii ieseni au deschis vineri, 11 octombrie, un dosar penal in care cerceteaza un incident petrecut joi seara in municipiul Pascani acolo unde omul de afaceri Lucian Apostol, unul dintre cei mai bogati oameni din Iasi, a fost batut de doi indivizi necunoscuti si inarmati.

10 dintre cei mai periculosi si cautati teroristi ai lumii

Traim intr-o lume in care pericolele ne pandesc la orice pas, iar siguranta noastra sta sub semnul intrebarii. Daca v-ati intrebat vreodata care sunt totusi cei mai periculosi oameni ai planetei, un top al.

Zece dintre cei mai periculosi si cautati teroristi ai lumii

Traim intr-o lume in care pericolele ne pandesc la orice pas, iar siguranta noastra sta sub semnul intrebarii. Daca v-ati intrebat vreodata care sunt totusi cei mai periculosi oameni ai planetei, un top al.

Unul dintre cele mai apreciate romane ale lui Marin Malaicu-Hondrari se va transforma in film abia in 2014

Intr-un interviu acordat ZF, unul dintre cei mai apreciati scriitori de pe meleaguri bistritene, Marin Malaicu-Hondrari a vorbit si despre filmul care va avea ca punct de plecare romanul Apropierea. Acesta se va face cel mai devreme inainte de sfarsitul anului 2014, dupa ce in prima faza era programat pentru anul 2012.

Fox News, unul dintre cele mai performante studiouri de televiziune

Fox News a construit un studio de televiziune de ultima ora, unde ecranele touchscreen si internetul sunt elementele cheie. Chiar daca destui utilizatori s-au plans de calitatea programelor si de veridicitatea informatiilor acestora, Fox News vrea sa demonstreze ca va fi cel bine tehnologizat studio de televiziune. Echipa care se ocupa de stiri va folosi ecrane cu touchscreen cu o diagonala de 55 inci. Prezentatorul va avea acces la un perete video cu un controller asemanator celui de Wii, iar [].

FOTO Cel mai bun designer al Apple a creat o camera foto Leica unica pe care o vrea vanduta cu 6 milioane de dolari

Treptat, Jon Ive a devenit unul dintre cei mai cunoscuti oameni ai Apple prin produsele ale caror design l-a creat. Mai nou si-a pus imaginatia la lucru in domeniul camerelor foto. A ales un model de la cel mai cunoscut producator si a venit cu un design pentru acesta. Iata, deci, Leica M by Jon Ive.

Pretul gigacaloriei stabilit la Vaslui, unul dintre cele mai mari din tara

Pretul gigacaloriei pentru energia termica furnizata in sistem centralizat a fost stabilit la 451 de lei in municipiul Vaslui pentru sezonul rece 2013 - 2014, in crestere cu 20 de lei fata de iarna trecuta, fiind unul dintre cele mai mari costuri ale caldurii din tara.

Zuckerberg 'a spart' 30 de mil. $ pentru a-si cumpara intimitatea: tanarul miliardar tocmai ce si-a achizitionat patru proprietati

Mark Zuckerberg, cofondatorul retelei de socializare Facebook si totodata unul dintre cei mai bogati tineri miliardari din lume, a cumparat patru proprietati vecine actualei locuinte din California, scrie BusinessInsider .

Tolea Ciumac si unul dintre nepotii lui Gigi Becali, vizati de DIICOT.

Tolea Ciumac si Mihai Mila, unul dintre nepotii lui Gigi Becali sunt vizati in ancheta de fapte cu violenta a procurorilor DIICOT, alaturi alti membri ai unei grupari specializate in infractiuni de violenta - lipsire de libertate in mod ilegal, talharie si santaj. In martie 2009, Tolea Ciumac, fost rugbist, de origine moldoveana, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare, de magistratii instantei supreme, in dosarul in care a fost acuzat de tentativa de omor in urma .

UPDATE. Accident la Sibiu: Unul din cei doi militari raniti este in coma.

UPDATE: Unul dintre militarii raniti este in coma si a fost transportat cu un elicopter la un spital din Targu Mures, relateaza Mediafax. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu plaga penetranta craniana, fiind in stare comatoasa. Pacientul a fost transportat de catre echipajul SMURD, a declarat directorul Serviciului Judetean de Amblanta Sibiu, Ovidiu Luca Pacientul a fost preluat, in jurul orei 23. 30, de un elicopter si transportat la un spital din Targu Mures. Conform sursei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )