Libnet.ro
UNICEF

12:00

Unul dintre cele mai apreciate romane ale lui Marin Malaicu-Hondrari se va transforma in film abia in 2014

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai apreciate romane ale lui Marin Malaicu-Hondrari se va transforma in film abia in 2014

Intr-un interviu acordat ZF, unul dintre cei mai apreciati scriitori de pe meleaguri bistritene, Marin Malaicu-Hondrari a vorbit si despre filmul care va avea ca punct de plecare romanul Apropierea. Acesta se va face cel mai devreme inainte de sfarsitul anului 2014, dupa ce in prima faza era programat pentru anul 2012. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: O prezentatoare tv de la noi s-a despartit de iubitul celebru dupa 5 ani; Imaginea de la nunta Biancai Dragusanu de care rade tot internetul; De ce i-a fost frica nu a scapat! Lavinia a ramas fara Banica Jr. intr-unul dintre cele mai imp

Gigi nu se potoleste! Becali poarta in puscarie bijuterii de zeci de mii de euro. Gigi Becali 55 de ani) a aparut, zilele trecute, in fata instantei de judecata de la Curtea de Apel, cu verigheta pe deget. Mai mult, un ceas de firma ii stralucea la incheietura mainii. E indragostita lulea! Antonia e topita dupa Velea! Uite ce declaratie i-a facut pe internet. Fanii au ramas locati. Antonia e indragostita pana peste cap de Alex Velea. Atunci cand nu e impreuna cu el, cantareata are grija sa-l tina pe iubitul ei in priza declarandu-si sentimentele pe internet.

Fox News, unul dintre cele mai performante studiouri de televiziune

Fox News a construit un studio de televiziune de ultima ora, unde ecranele touchscreen si internetul sunt elementele cheie. Chiar daca destui utilizatori s-au plans de calitatea programelor si de veridicitatea informatiilor acestora, Fox News vrea sa demonstreze ca va fi cel bine tehnologizat studio de televiziune. Echipa care se ocupa de stiri va folosi ecrane cu touchscreen cu o diagonala de 55 inci. Prezentatorul va avea acces la un perete video cu un controller asemanator celui de Wii, iar [].

SECVENTIAL. Maestrul Virgil Ogasanu, despre unul din cele mai grele momente din Romania

Maestrul Virgil Ogasanu, invitatul lui Adrian Ursu in editia speciala de duminica a Secvential, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente pentru Romania, cutremurul din 1977. Actorul a explicat c.

Castigul salarial mediu net a scazut in august cu 31 de lei. Care sunt domeniile cu cele mai semnificative scaderi ale veniturilor

Castigul salarial mediu nominal net a fost in luna august de 1. 604 lei, in scadere cu 31 de lei -1,9%) fata de luna precedenta, cele mai mari valori consemnandu-se in extractia petrolului brut si a gazelor.

Cele mai scandaloase fotografii ale vedetelor!

Rihanna, Justin Bieber, Heidi Klum si Russel Brand se numara printre vedetele care stiu cum sa mentina viu interesul fanilor pe retelele de socializare, postamd adesea fotografii de-a dreptul scandaloase!.

Familia Simpsons, cel mai longeviv serial de desene animate din SUA, continua cu un nou sezon

Familia Simpsons, serialul animat care prezinta viata unei familii disfunctionale, considerat unul dintre cele mai bune sitcomuri ale acestor timpuri, va continua si cu sezonul 26, au anuntat reprezentantii Fox Broadcast.

VIDEO Familia Simpsons, cel mai longeviv serial de desene animate din SUA, continua cu sezonul 26

Familia Simpsons, serialul animat care prezinta viata unei familii disfunctionale, considerat unul dintre cele mai bune sitcomuri ale acestor timpuri, va continua si cu sezonul 26, au anuntat reprezentantii Fox Broadcast Network.

Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul ITC.

FOTO SOCANTE: Cele mai mari DEZASTRE din ultimii 100 de ani, surprinse in imagini.

Dezastrele care au lovit omenirea ultimul secol au provocat moartea a zeci de milioane de oameni, au afectat viata a sute de milioane de persoane si au zdruncinat pana si cele mai solide economii ale lumii. Site-ul list25. com prezinta o serie de fotografii socante care au surprins efectele devastatoare ale celor mai mari dezastre din istoria recenta a omenirii. Aflati, din galeria foto de mai sus, care sunt dezastrele care au avut cel mai mare impact asupra umanitatii si asupra mediului .

Se inchid cele mai aglomerate strazi din City of London: schimbari mari in cartierul financiar londonez

Doua dintre cele mai aglomerate strazi din cartierul financiar City of London, entitatea administrativa a capitalei britanice, vor fi inchise traficului rutier. Decizia face parte dintr-un proiect urbanistic de 10 milioane de lire al administratorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )