Libnet.ro
UNICEF

19:15

TENTATIVA PSD, ANULATA DE LIBERALI Guvernul Orban a modificat OUG 1142018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TENTATIVA PSD, ANULATA DE LIBERALI Guvernul Orban a modificat OUG 1142018

Guvernul a aprobat, ieri, o ordonanta de urgenta prin care prevederile din legea de modificare a OUG 1142018 si a altor acte normative din domeniul fiscal-bugetar sa poata intra in vigoare. Premierul Ludovic Orban a precizat ca, in lipsa acestui act normativ, executia bugetara pe 2020 poate fi afectata din cauza faptului ca legea asumata in Parlament a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre reprezentantii PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul Orban face bilantul la doua luni de la preluarea mandatului: Cresterea salariului minim si debirocratizarea invatamantului, printre realizari

Partidul National Liberal a realizat un bilant oficial, la doua luni de la preluarea Guvernului. Printre realizarile enumerate de liberali se numara cresterea salariului minim, eliminarea split TVA, eliminarea supraaccizei la carburanti, debirocratizarea invatamantului, dar si desecretizarea dosarului 10 august.

Guvernul Orban a suspendat pensiile speciale pentru alesii locali si a inghetat sporurile pentru bugetari si punctul de amenda

Guvernul a adoptat in cadrul sedintei de luni, o ordonanta de urgenta pentru modificarea OUG 1142018, in contextul in care proiectul de lege pe care Executivul Orban si-a asumat raspunderea a fost atacat la CCR.

Decizii importante pentru banii romanilor. Ce pregateste Guvernul Orban

Premierul Ludovic Orban i-a urgentat ministrului Finantelor Florin Citu, precum si ministrului Justitiei Catalin Predoiu sa obtina avizul CES pentru OUG care ar urma sa preia toate modificarile aduse de Guvern Ordonantei 114, proietectul de lege pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea.

Olguta Vasilescu, atac la Guvernul Orban: Teapa marca PNL!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, i-a acuzat pe membrii cabinetului Orban ca arunca banii imprumutati fara sens, din moment ce nici investitiile nu sunt sustinute, nici veniturile nu mai cresc.

Victor Ponta ia la tinta alegerile anticipate propuse de Guvernul Orban

Cred ca trebuie sa se incheie luna de miere a Guvernului Orban. Si-au trecut bugetul asa cum l-au f.

RADU MOLDOVAN (PSD BISTRITA-NASAUD): Guvernul PNL guverneaza exclusiv pentru corporatii si pentru banci

Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, considera ca actualul Guvern actioneaza exclusiv in interesul corporatiilor si al bancilor, dand ca exemplu hotararile adoptate la sfarsitul anului trecut si la inceputul noului an, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )