Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta ia la tinta alegerile anticipate propuse de Guvernul Orban

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta ia la tinta alegerile anticipate propuse de Guvernul Orban

Cred ca trebuie sa se incheie luna de miere a Guvernului Orban. Si-au trecut bugetul asa cum l-au f. continuă pe România Liberă

Probleme cu legea pentru un membru din Guvernul Orban. Ce a facut dupa ce a fost prins baut la volan

Un membru din Guvernul Orban are probleme cu legea. Proaspat numit secretat de stat in Ministerul Transporturilor, a fost implicat intr-un accident de circulatie. Ce a facut dupa ce a fost prins baut la volan? S-a ales cu dosar penal. Un membru din Guvernul Orban a fost prins baut la volan Valeriu Lupu, numit nu .

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta. Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta? Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana, fiica politicianului PSD Ilie Sarbu. Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta in octombrie 2006 s-a casatorit in China cu Daciana Sarbu, viitor europarlamentar roman si fiica a politicianului PSD Ilie Sarbu.

Ciolacu: Victor Ponta nu are ce cauta in PSD. Vorbim de o alianta, nu de fuziuni sau de venirea lui Ponta in partid

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca liderul Pro Romania, Victor Ponta, nu are ce cauta in partid si ca se poate vorbi doar de o alianta cu aceasta formatiune politica si nu de o fuziune.

Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Victor Ponta in PSD: Nu are ce cauta in partid. Noi vorbim de o alianta, de o reintregire a stangii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica in emisiunea Subiectiv, ca se poate discuta cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, despre o alianta, o reintregire a stangii, insa acesta nu are ce cauta in PSD.

Ciolos: Alegerile anticipate nu sunt foarte simplu de obtinut, dar din punct de vedere politic eu cred ca nu exista alternativa

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca actualul guvern nu va reusi sa duca la bun sfarsit nicio reforma consistenta pentru ca nu exista o majoritate in Parlament pentru acest lucru. El afirma ca i-a sugerat premierului Ludovic Orban sa vina cu propunerile de reforme in Parlament, iar daca nu exista sustinere pentru angajarea raspunderii pe acestea, se depune motiune si se ajunge la alegeri anticipate.

Decizii importante pentru banii romanilor. Ce pregateste Guvernul Orban

Premierul Ludovic Orban i-a urgentat ministrului Finantelor Florin Citu, precum si ministrului Justitiei Catalin Predoiu sa obtina avizul CES pentru OUG care ar urma sa preia toate modificarile aduse de Guvern Ordonantei 114, proietectul de lege pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea.

Patru asociatii de Magistrati someaza Guvernul Orban sa nu dezinformeze CJUE pe tema SIIJ!

AMR, AJADO, UNJR si APR solicita Guvernului Orban sa nu dezinformeze CJUE cu privire la motivele si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )