Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tentativa de sinucidere intr-un hipermarket din Bucuresti: Un barbat a amenintat ca se omoara cu un cutit in fata clientilor si a angajatilor (VIDEO)

B1 B1,
Tentativa de sinucidere intr-un hipermarket din Bucuresti: Un barbat a amenintat ca se omoara cu un cutit in fata clientilor si a angajatilor (VIDEO)

Momente de groaza intr-un hipermarket din sectorul 1 al Bucurestiului. Un barbat aflat in centrul comercial de pe Soseaua Chitila a scos un cutit in timp ce se afla in zona raionului de. continuă pe B1

Tentativa de suicid intr-un hipermarket din Capitala

Un barbat, in varsta de 45 de ani, a incercat sa sinucida cu un cutit, vineri, intr-un hipermarket din Bucuresti avand asupra lui un cutit cu care si-a facut mai multe rani.

Medic din Bucuresti, sedus de o minora si escrocat de tatal ei. inselatoria l-a costat extrem de scump!

Un medic din Bucuresti a cazut victima unei inselatorii puse la cale de un barbat care a profitat de naivitatea acestuia si l-a stors de o suma deloc neglijabila: 50. 000 de lei. Rupa.

Scandal MONSTRU cu un taximetrist din Bucuresti! L-a BATUT pe un tanar pentru ca acesta i-a reprosat ca merge pe o ruta ocolitoare (VIDEO)

Taximetristii din Bucuresti, din nou in mijlocul unui scandal. Unul dintre ei a devenit agresiv si l-a batut pe un tanar care a inceput sa ii reproseze faptul ca merge pe o ruta.

Bataie ca in filme la un restaurant McDonalds din Cluj. Barbat, atacat in timp ce statea la rand (VIDEO)

Clientii unui restaurant McDonalds din Cluj au avut parte de un spectacol cu totul neasteptat. Un barbat a fost atacat de doi indivizi in timp ce statea la rand pentru a isi comanda.

Mii de locuri de parcare din Bucuresti, ocupate de rable. Ce amenzi risca proprietarii

O masina zacea de mai bine de un an pe Soseaua Pantelimon din Capitala, dar cand cei de la ADP au venit sa o ridice, au aparut si proprietarii pusi pe scandal, potrivitTVR. Vecinii spun ca.

Avertisment al medicilor privind invazia de capuse din Bucuresti: Acestia pot purta microbi care transmit boli grave (VIDEO)

Avertisment ingrijorator din partea medicilor. Capusele au invadat parcurile din Capitala odata cu incalzirea vremii. Zeci de persoane ajung zilnic la Institutul Matei Bals din Capitala dupa ce au.

Avertisment al medicilor privind invazia de capuse din Bucuresti: Acestea pot purta microbi care transmit boli grave (VIDEO)

Avertisment ingrijorator din partea medicilor. Capusele au invadat parcurile din Capitala odata cu incalzirea vremii. Zeci de persoane ajung zilnic la Institutul Matei Bals din Capitala dupa ce au.

Rata de neocupare a spatiilor industriale si logistice din Bucuresti se apropie de zero

Rata de neocupare a spatiilor industriale si logistice din Capital se apropie de zero in conditiile unor livrari reduse de noi proiecte si unei cresteri sustinute a cererii in primul trimestru al acestui an, arata un studiu realizat de JLL Romania.

FOTO Cum arata Podul Constanta din Bucuresti, ajuns intr-o stare avansata de degradare. Cine trebuie sa-l reabiliteze si cand incep lucrarile

Podul Constanta, aflat in Sectorul 1, la intersectia dintre Calea Grivitei si Soseaua Chitilei, ramane nerefacut si in acest an, desi se afla in stare avensata de degradare. Podul este in administrarea CFR, insa strada si calea de rulare a tramvaiului tin de Primaria Capitalei, iar de cativa ani cele doua institutii nu reusesc sa se sincronizeze ca sa inceapa lucrarea. Bucurestenii din zona se plang ca podul un adevarat pericol public, iar imaginile o dovedesc.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )