Libnet.ro
UNICEF

20:30

Teo Trandafir nu poate sta casatorita. Afa care este MOTIVUL

B1 B1,
Teo Trandafir nu poate sta casatorita. Afa care este MOTIVUL

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Naturaletea sa si felul in care spune lucrurilor pe nume au facut-o sa fie iubita de public. Chiar daca nu vorbeste prea des despre. continuă pe B1

Rusia, condamnata sa plateasca Olandei despagubiri de milioane de euro. Care este motivul

Curtea Permanenta de Arbitraj CPA) a ONU, care este insarcinata cu solutionarea disputelor internationale, a anuntat ca Rusia trebuie sa plateasca Olandei despagubiri in valoare de 5,4 milioane de.

Care este averea noii sefe de la ANAF: Mirela Calugareanu detine mai multe terenuri si case

Premierul Mihai Tudose a decis marti sa il elibereze din functia de presedinte al ANAF pe Bogdan Stan si a numit-o in locul acestuia pe Mirela Calugareanu, care pana acum indeplinea.

Ludovic Orban ar vrea sa devina premier: Care este conditia pusa de presedintele PNL ca sa ajunga la Palatul Victoria (VIDEO)

Ludovic Orban a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni a emisiunii Dosar de Politician. Presedintele PNL a afirmat ca in urmatoarea perioada partidul pe care il conduce va.

Ai dureri de cap atunci cand ploua? Uite care este motivul

Faptul ca vremea isi pune amprenta puternic asupra starilor noastre de spirit este deja un lucru cunoscut, insa exista si situatii in care aceste schimbari ne cauzeaza si o serie de probleme.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )