Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodor Baconschi, eseist, la Adevarul Live: Viata noastra dupa selfie

Adevărul Adevărul,
Teodor Baconschi, eseist, la Adevarul Live: Viata noastra dupa selfie

Teodor Baconschi a publicat de curand volumul Facebook. Fabrica de narcisism. Aparent, e o critica a retelei sociale pe care tot mai multi isi transfera vietile reale. in fapt, e un eseu provocator despre problemele lumii de astazi si despre schimbarile pe care noile tehnologii de comunicare le produc in vietile noastre. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: in Culisele Bucurestiului - Cum se coloreaza Bucurestiul alternativ

Astazi, de la ora 13. 00, invitat la Adevarul Live este Florin B Cage, graffiti artist si membru Sweet Damage Crew, ale carui desene au putut fi vazute si in cadrul festivalelor Street Train Delivery. Ce inseamna graffiti si cum influenteaza cultura urbana, aflam in cadrul emisiunii in Culisele Bucurestiului, moderata de Sabrina Valeriu.

Adevarul Live. Ce-si doreste Mircea Geoana de la alianta cu PNL, cum il descrie pe Ponta si in ce relatii a ramas cu Marian Vanghelie

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), senatorul Mircea Geoana, a vorbit, la Adevarul Live, despre acordul politic incheiat astazi cu PNL, care consta in formarea unei alte majoritati parlamentare.

Adevarul Live, ora 12:00: Luminita Anghel despre Eurovision 2015

Luminita Anghel 46 de ani) vine in platoul emisiunii Adevarul Live pentru a supune dezbaterii viitoarea prestatie a Romaniei de la Eurovision 2015. Totodata, artista povesteste ce a nemultumit-o la finala Selectiei Nationale si arata care sunt ingredientele unei piese de succes pe prima scena a Europei.

Adevarul Live, ora 15:00: parintii le fac rau copiilor fara sa vrea cand nu inteleg ca au nevoi de somn diferite de ale lor

O noua teorie clatina bazele a ceea ce cunosc parintii despre problemele de somn ale copiilor, multe fiind mituri perpetuate inclusiv de medici pediatri. in studioul Adevarul Live vin astazi Larisa Petrini,expert in nutritie integrativa, si psihologul clinician Gaspar Gyorgy pentrua explica in ce fel pot avea de suferit copiii din cauza unei abordari profund gresite in privinta nevoilor de somn ale acestora.

Adevarul LIVE, miercuri ora 11.00/ Alina Gorghiu, copresedintele PNL, face bilantul celor trei ani de guvernare Ponta si explica strategia opozitiei

Deputatul Alina Gorghiu, copresedinte al Partidului National Liberal, vine miercuri la Adevarul LIVE pentru a vorbi despre bilantul facut de Victor Ponta la aniversarea a trei ani de guvernare. Liderul PNL va raspunde intrebarilor lui Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 11.00: Alina Gorghiu, copresedintele PNL, face bilantul celor trei ani de guvernare Ponta si explica strategia opozitiei

Deputatul Alina Gorghiu, copresedinte al Partidului National Liberal, vine miercuri la Adevarul Live pentru a vorbi despre bilantul facut de Victor Ponta la aniversarea a trei ani de guvernare. Liderul PNL va raspunde intrebarilor lui Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

Despre consumul de droguri in randul minorilor, la Adevarul Live de la 14:00

Medicii sunt alarmati de numarul tot mai mare de copii care au sub10 ani si ajung pe sectiile de toxicologie din spitalele de pediatrie in urma consumuluide etnobotanice. Drogurile sunt la indemana micutilor atat prin intermediul online,cat si prin cel al dealerilor din scoli. Despre fenomenul consumului de droguri in randul minorilor vom discuta astazi de la 14:00 cu psihologul Mihai Copaceanu si profesorul Corneliu Riegler.

Vlad Ionescu si Maria Moldovan, despre Scoala de televiziune Tudor Vornicu Junior: intre copii este o mare concurenta, cu totii vor pe sticla

Ioana Maria Moldovan si Vlad Ionescu, traineri ai scolii de televiziune Tudor Vornicu, au venit astazi in studioul Adevarul Live, unde au vorbit despre noul concept de scoala de televiziune pentru juniori, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

Adevarul Live: ASA Tg. Mures e noul lider in Liga I si are sansa de a deveni campioana. Mai poate spera Steaua la ceva?

ASA Tg. Mures a reusit aseara sa invinga pe Steaua, chiar in Ghencea, si conduce in clasamentul Ligii I, cu cinci etape inainte de final.

Adevarul Live, ora 15.00 - Secretele jocurilor de pe Facebook create in Romania

O echipa de romani a devenit in ultimii ani cel mai bun studio de jocuri pentru Facebook. Ei au reinventat Solitaire ca un titlu pe Facebook. Mavenhut a schimbat jocurile, iar astazi aflam despre viitorul jocurilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )