Libnet.ro
UNICEF

19:15

TEODOR MARIES, DESPRE DOSARUL MINERIADEI: Dupa un an si jumatate aflam ca avem un rechizitoriu bun de aruncat la gunoi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOR MARIES, DESPRE DOSARUL MINERIADEI: Dupa un an si jumatate aflam ca avem un rechizitoriu bun de aruncat la gunoi

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, astazi, sa retrimita Parchetului General Dosarul Mineriadei. Presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, spune ca nu contesta decizia judecatorului de caz, dar il acuza ca a tinut un an si jumatate dosarul, desi victimele sperau sa li se faca dreptate. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Mineriadei din iunie 1990, retrimis la Parchetul Militar. Curtea Suprema a declarat nul rechizitoriul. Reactia lui Maries

Curtea Suprema a retrimis miercuri dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General, dupa aproape doi ani in care a stat in camera preliminara a instantei. Judecatorii au constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

Ultima ora! Decizia judecatorilor in Dosarul Mineriadei! Mai multe probe sunt nule

Dosarul Mineriadei din 1990 a fost intors la Parchetul General, dupa doi in care a stat pe masa judecatorilor de la Instanta Suprema. inalta Curte de Casatie si Justitie a retrimis, miercuri, dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General. inalta Curte a constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu [] .

Protest la Parchetul General dupa ce iCCJ a anuntat ca retrimite Dosarul Mineriadei la procurori

Membrii Asociatiei 21 Decembrie protesteaza miercuri in fata Parchetului General, dupa anuntul conform caruia Dosarul Mineriadei a fost retrimis de inalta Curte de Casatie si Justitie la.

Dosarul Mineriadei din iunie 1990, intors la Parchetul Militar. inalta Curte a declarat nul rechizitoriul

Inalta Curte de Casatie si Justitie a retrimis miercuri dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General, dupa doi ani in care a stat in camera preliminara. inalta Curtea a constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia poate fi atacata cu apel.

Dosarul Mineriadei din iunie 1990, retrimis la Parchetul Militar. Curtea Suprema a declarat nul rechizitoriul

Curtea Suprema a retrimis miercuri dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General, dupa aproape doi ani in care a stat in camera preliminara a instantei. Judecatorii au constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

Dosarul Mineriadei a fost RETRIMIS de inalta Curte la Parchet: Judecatorul a constatat nulitatea rechizitoriului(VIDEO)

Dosarul Mineriadei a fost retrimis miercuri de inalta Curte de Casatie si Justitie la Parchetul Militar, informeaza B1 TV. Judecatorii de la Curtea Suprema au luat aceasta decizie dupa ce au constatat.

Avocatul lui Ion Iliescu: Decizia de a retrimite la Parchet dosarul Mineriadei, o masura reparatorie pentru fostul presedinte / in mod firesc, dosarul ar trebui sa ajunga la sectia de anchetare a magistratilor

Adrian Georgescu, avocatul lui Ion Iliescu, considera ca decizia de miercuri a instantei supreme, de trimitere a dosarului Mineriadei inapoi la procurori, este o masura reparatorie pentru fostul presedinte, trimis in judecata pentru infractiuni contra umanitatii. De asemenea, avocatul a declarat pentru HotNews. ro ca, in opinia sa, o decizie corecta ar fi ca dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 sa fie trimis Sectiei de anchetare a magistratilor, si nu Sectiei parchetelor militare, cea care l-a instrumentat pana acum, avand in vedere ca in dosar este inculpat un procuror, Mugurel Florescu.

Procurorul general, Bogdan Licu: Dosarul Mineriadei ar reveni sectiei speciale pentru magistrati

Procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat ca reluarea anchetei in dosarul Mineriadei din iunie 1990 ar reveni Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie, anuntand ca a formulat contestatie impotriva deciziei de restituire a dosarului la Parchet.

Procurorul general interimar: Dosarul Mineriadei nu va mai ajunge la procurorii militari, ci la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a anuntat miercuri ca Parchetul General a contestat decizia Curtii Supreme de a trimite inapoi procurorilor Dosarul Mineriadei. Am formulat contestatie impotriva.

Dosarul Mineriadei a fost RETRIMIS de Curtea Suprema la Sectia Militara a Parchetului General: Judecatorul ar fi constatat nulitatea rechizitoriului

Dosarul Mineriadei a fost retrimis miercuri de inalta Curte de Casatie si Justitie la Sectia Militara a Parchetului General, informeaza G4 Media. Judecatorii de la Curtea Suprema au luat aceasta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )