Libnet.ro
UNICEF

05:15

Teodor Melescanu, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus pentru Afaceri Externe

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus pentru Afaceri Externe

Teodor Melescanu, diplomat de cariera, fost ministru de Externe si al Apararii, fost interimar la Justitie, fost presedinte de partid si candidat la Presedintie, este propus acum ministru al Afacerilor Externe. continuă pe Antena3

Carmen Daniela Dan, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus al Ministerului de Interne

Senatorul PSD Carmen Daniela Dan este posibila propunere pentru functia de ministru de Interne. Carmen Daniela Dan s-a nascut la 9 octombrie 1970, in Bucuresti. in anul 1989, aceasta a absovit Liceul de.

Petre Daea, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus al Agriculturii

Petre Daea, BIOGRAFIE. Petre Daea este propunerea PSD pentru ocuparea portofoliului de la Ministerul Agriculturii. Petre Daea, BIOGRAFIE. Petre Daea este nascut la 2 noiembrie 1949, acesta detinand trei.

Ana Birchall, BIOGRAFIE. Cine este propunerea pentru vicepremier pentru implementarea Afacerilor europene

Ana Birchall, BIOGRAFIE. Social-democrata Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene in Guvernul Grindeanu, are 43 de ani, iar de 11 ani este membru PSD. Ana Birchall s-a nascut in 30 au.

Cine este Lucian Sova, propus la Ministerul Transporturilor: Ce a facut in sapte luni ca Ministru al Comunicatiilor

Lucian Sova, vicepresedinte al PSD Bacau, care din vara anului trecut a condus Ministerul Comunicatiilor, a fost propus sa preia conducerea Ministerului Transporturilor, portofoliu pe care a fost foarte aproape sa-l ia si in 2015, dupa demisia lui Ioan Rus, dar implicatiile sale in dosarul fostului judecator CCR, Toni Grebla, l-au indepartat de numirea in functie. Sova a fost partener de afaceri cu rusul Boris Golovin in Regional Romlines SA Bucuresti, o companie care se ocupa cu transportul rutier, a carei activitate este intrerupta de mai multi ani. Golovin este fost colonel in trupele Spetnatz - GRU - serviciul de spionaj al armatei ruse care s-a stabilit in Romania dupa 1990 si care a infiintat, alaturi de oameni de afaceri rusi Nova Bank dar si Centrul de Afaceri Romano- Rus. Vezi in articol ce a declarat Sova despre relatia sa cu Boris Golovin la preluarea portofoliului Comunicatiilor si ce a facut ca ministru al Comunicatiilor.

Cine este Nicolae Burnete, propus de PSD pentru Ministerul Cercetarii: profesor universitar, presedintele senatului Universitatii Tehnice Cluj-Napoca. A facut parte din Consiliul de Etica ce a decis ca Victor Ponta nu a plagiat

Nicolae Burnete, 58 de ani, propunerea PSD pentru functia de ministru al Cercetarii in guvernul condus de Viorica Dancila, este presedintele Senatului Universitatii Tehnice Cluj-Napoca. Burnete a facut parte in 2012 din Consiliul National de Etica, for care a decis ca premierul Victor Ponta nu a plagiat.

Cine este actorul George Ivascu, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii - Biografie

George Ivascu, propus de PSD pentru functia de ministru al Culturii, este actor, regizor, dar si manager si fondator al Teatrului Metropolis din Bucuresti, fiind un sustinator si.

Lia Olguta Vasilescu, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus al Muncii

Lia Olguta Vasilescueste o politicianaromana, membra aPartidului Social Democrat, din decembrie 2007, cand a parasitPartidul Romania Mare. Lia Olguta Vasilescu a demisiona.

Cine este Lucian Sova, propus ministru al Transporturilor

Lucian Sova s-a nascut la 31 mai 1960. A urmat cursurile Facultatii de Inginerie Mecanica din cadrul Universitatii Brasov 1980-1985), specialitatea Autovehicule Rutiere, potrivit www. cdep. ro. intre.

Cine e noul ministru al Culturii: Biografia neromantata a actorului George Ivascu

Noul cabinet condus de Viorica Dancila a venit cu o supriza la ministerul Culturii. Lucian Romascanu, un apropriat al fostului premier Mihai Tudose, a fost inlocuit cu actorul George Ivascu, sustinut de PSD.

Cine este Danut Andrusca, propus ministru al Economiei: Deputat PSD cu activitate modesta in Parlament, apropiat al baronului PSD de Neamt Ionel Arsene, care a fost acuzat recent de trafic de influenta

Danut Andrusca 49 ani), deputat PSD de Neamt, a fost propus ministru al economiei. Cunoscut ca apropiat al liderului PSD Neamt, Ionel Arsene, acuzat recent de DNA de trafic de influenta, Danut Andrusca a ocupat mai multe functii de conducere, chiar si in acelasi timp, in companii de stat. Se afla la primul sau mandat de deputat, insa activitatea sa in Parlament este foarte modesta. Figureaza cu o singura luare de cuvant, cea in care a depus juramantul de credinta la numirea in functia de deputat. In rest, a fost semnatar al 46 de initiative legislative. Danut Andrusca are o avere insemnata, detinand zece terenuri intravilane si agricole in Neamt, dar si o casa de 386 mp.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )