Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Daea, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus al Agriculturii

Antena3 Antena3,
Petre Daea, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus al Agriculturii

Petre Daea, BIOGRAFIE. Petre Daea este propunerea PSD pentru ocuparea portofoliului de la Ministerul Agriculturii. Petre Daea, BIOGRAFIE. Petre Daea este nascut la 2 noiembrie 1949, acesta detinand trei. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus al Muncii

Lia Olguta Vasilescueste o politicianaromana, membra aPartidului Social Democrat, din decembrie 2007, cand a parasitPartidul Romania Mare. Lia Olguta Vasilescu a demisiona.

Carmen Daniela Dan, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus al Ministerului de Interne

Senatorul PSD Carmen Daniela Dan este posibila propunere pentru functia de ministru de Interne. Carmen Daniela Dan s-a nascut la 9 octombrie 1970, in Bucuresti. in anul 1989, aceasta a absovit Liceul de.

Teodor Melescanu, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus pentru Afaceri Externe

Teodor Melescanu, diplomat de cariera, fost ministru de Externe si al Apararii, fost interimar la Justitie, fost presedinte de partid si candidat la Presedintie, este propus acum ministru al Afacerilor Externe.

Ana Birchall, BIOGRAFIE. Cine este propunerea pentru vicepremier pentru implementarea Afacerilor europene

Ana Birchall, BIOGRAFIE. Social-democrata Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene in Guvernul Grindeanu, are 43 de ani, iar de 11 ani este membru PSD. Ana Birchall s-a nascut in 30 au.

Cine este actorul George Ivascu, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii - Biografie

George Ivascu, propus de PSD pentru functia de ministru al Culturii, este actor, regizor, dar si manager si fondator al Teatrului Metropolis din Bucuresti, fiind un sustinator si.

Cine este Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri

Senatorul Stefan-Radu Oprea 47 de ani), propunerea PSD pentru Mediul de Afaceri, este absolvent al Facultatii de Utilaj Tehnologic Universitatea de Petrol si Gaze, Ploiesti) in 1994, si al.

Cine este Anton Anton, propus pentru Ministerul Energiei: profesor si fost ministru al Educatiei

Anton Anton este propunerea ALDE pentru functia de ministru al Energiei in Guvernul Dancila, dupa ce ministrul Toma Petcu a anuntat ca demisioneaza din motive de sanatate.

Cine este Anton Anton, propus ministru al Energiei: deputat ALDE, profesor universitar si fost ministru al educatiei

Anton Anton 68 ani), deputat ALDE, a fost propus ministru al Energiei, dupa ce Toma Petcu, actualul ministru, si-a anuntat intentia de a se retrage din functie din motive de sanatate. Aproape intreaga sa cariera s-a bazat pe activitati didactice, fiind proesor conducator de doctorat la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti. In perioada 2005-2006, in Guvernul Tariceanu, a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei, iar in perioada octombrie-decembrie 2008, a fost ministru al educatiei.

Valentin Popa, ministrul propus la Educatie: experienta universitara; acuzat de conflicte de interese

Valentin Popa, ministrul propus la Portofoliul Educatiei, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. CV-ul sau arata o vasta experienta in mediul universitar insa nu pomeneste nimic despre domeniul invatamantului preuniversitar. Valentin Popa a fost acuzat de conflicte de interese ce au legatura cu o firma unde lucreaza sotia sa.

Ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu as fi pus PSD-ul intr-o astfel de situatie

Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, a vorbit in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )