Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodor Melescanu, despre respingerea acordului pentru Brexit: Ar putea crea probleme directe si pentru cetatenii romani

B1 B1,
Teodor Melescanu, despre respingerea acordului pentru Brexit: Ar putea crea probleme directe si pentru cetatenii romani

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, sustine ca respingerea acordului privind Brexit-ul de catre Parlamentul de la Londra este o decizie regretabila care echivaleaza cu ideea parasirii blocului comunitar. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Guvernul Marii Britanii trebuie sa-si clarifice pozitia dupa respingerea acordului pentru BREXIT. Vom avea solutii pentru romanii din UK (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat miercuri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, faptul ca Parlamentul britanic a respins acordul pentru Brexit, incheiat cu Uniunea.

Avertismentul lui Melescanu privind respingerea acordului UE-Brexit: Romanii ar putea sa aiba probleme

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, sustine ca daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme. Scenariul este unul de avarie, a mai.

Presa internationala despre respingerea acordului de Brexit: Un astfel de vot ar trebui sa duca la demisia premierului

In vremuri normale, o astfel de infrangere asupra unei parti cheie a legislatiei guvernamentale ar urma sa fie urmata de demisia primului ministru, scrie BBC. Unii observatori descriu batalia finala pentru Brexit nu ca pe un clivaj intre Marea Britanie si UE, ci mai degraba ca pe o lupta pentru putere intre guvern si parlament. Aceasta ar putea duce la o criza constitutionala, pentru ca nimeni nu stie cu adevarat ce s-ar putea intampla ulterior, scrie Deutsche Welle. NY Times face mai multe scenarii cu ceea ce ar putea urma votului de marti seara.

Cum ar putea fi afectati romanii din Marea Britanie de respingerea acordul pentru Brexit

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat miercuri ca decizia Parlamentului de la Londra cu privire la acordul Brexit este regretabila si echivaleaza cu o iesire din Uniunea Europeana fara niciun fel de prevederi juridice, el sustinand ca in.

Investitorii si analistii nu sunt speriati de respingerea planului pentru Brexit: Britanicii nu sunt gata sa isi faca hara-kiri; va exista un acord

Decizia parlamentarilor britanici de a respinge planul de Brexit negociat de premierul Theresa May cu oficialii Comisiei Europene nu i-a speriat pe investitorii si analistii din pietele financiare, care au gasit chiar motive de optimism in dimineata.

MELESCANU DESPRE UN BREXIT FARA ACORD CU UE: Va crea probleme si pentru cetatenii romani

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat astazi ca decizia Parlamentului de la Londra cu privire la acordul Brexit este regretabila si echivaleaza cu o iesire din Uniunea Europeana fara niciun fel de prevederi juridice, el sustinand ca in acest caz se vor crea probleme pentru toti cetatenii europeni aflati in aceasta tara, inclusiv pentru romani.

Traian Basescu, dupa respingerea acordului de Brexit: Romania are sansa unui mandat de succes. Oare avem capacitatea sa ne jucam sansa ?

Fostul presedinte Traian Basescu vedere respingerea acordului de Brexit in Parlamentul britanic drept o oportunitate pe care Romania o are sa ramana in istorie cu un mandat de succes in fruntea Consiliului.

Traian Basescu, dupa respingerea acordului de Brexit: Romania are sansa unui mandat de succes. Oare avem capacitatea sa ne jucam sansa?

Fostul presedinte Traian Basescu vedere respingerea acordului de Brexit in Parlamentul britanic drept o oportunitate pe care Romania o are sa ramana in istorie cu un mandat de succes in fruntea Consiliului.

Riscul unui Brexit fara acord a crescut, avertizeaza Jean-Claude Juncker dupa respingerea acordului Brexitului in Camera Comunelor

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker a apreciat marti, dupa respingerea acordului Brexitului in Parlamentul britanic, ca riscul unui Brexit fara acord a crescut si a indemnat Regatul Unit sa-si clarifice intentiile cat mai rapid posibil.

Basescu, reactie dupa votul de respingere a acordului privind Brexit: Este o sansa uriasa pentru Uniunea Europeana sa ramana unita si intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu, afirma, dupa votul de respingere a acordului privind Brexit, ca este un vis urat din care Marea Britanie s-a trezit. Basescu sustine ca este o sansa uriasa pentru Uniunea Europeana sa ramana unita si intreaga si preconizeaza ca vor exista alegeri anticipate in Marea Britanie si un nou vot pentru Brexit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )