Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodor Melescanu: Dosarul Rosia Montana, depus ilegal la UNESCO

România Liberă România Liberă,
Teodor Melescanu: Dosarul Rosia Montana, depus ilegal la UNESCO

Ministrul de Externe a declarat, sambata, la Mamaia, ca exista vicii de procedura legate de depunerea dosarului Rosia Montana la UNESCO, mai exact faptul ca nu a fost aprobat de premierul Ciolos sau de Guvern, ci a fost trimis de un ministru, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Teodor Melescanu: Dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, sambata, la Mamaia, ca dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO, el precizand ca exista vicii de procedura legate de faptul ca nu a fost aprobat de premierul Ciolos sau de Guvern, ci a fost trimis de un ministru.

Melescanu: Dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO, cum stiti cu totii

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat ca dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO si ca acesta nu a fost aprobat de premierul de atunci, Dacian Ciolos, sau de Guvern, ci de un.

Melescanu: Dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO. Sunt vicii de procedura

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, sambata, la Mamaia, ca dosarul Rosia Montana a fost depus ilegalla UNESCO, afirmand ca nu a fost aprobat de premierul.

Dragnea, dupa ce Melescanu a afirmat ca Dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO: Subiectul trebuie tratat cu foarte multa grija

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Mamaia, ca subiectul Rosia Montana trebuie tratat cu foarte multa grija, in conditiile in care ministrul de externe, Teodor Melescanu, a spus ca dosarul a fost depus ilegal, la UNESCO.

Cum poate face dosarul Rosia Montana cale intoarsa din drumul spre UNESCO

Premierul Mihai Tudose vrea sa retraga dosarul Rosia Montana de pe lista UNESCO, trimis de Romania in timpul guvernarii tehnocrate. Senatorul USR Mihai Gotiu, cel care a investigat afacerea Rosia Montana, spune ca, din punct de vedere tehnic, Guvernul ar putea face un pas inapoi, insa ce-am avea de castigat?.

Tudose sustine ca statul va incerca sa retraga dosarul Rosia Montana de la UNESCO si da vina pe Guvernul tehnocrat / Iolu: Premierul calca pe aratura

Mihai Tudose a declarat ca nu crede ca statul roman va pierde procesul in care Gabriel Resources ii cere despagubiri de 4,4 miliarde dolari pentru nedemararea proiectului exploatarii aurifere de la.

Teodor Melescanu sustine ca dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO. Cum raspunde Dacian Ciolos

Ministrul de Externe a declarat, sambata, la Mamaia, ca exista vicii de procedura legate de depunerea dosarului Rosia Montana la UNESCO, mai exact faptul ca nu a fost aprobat de premierul Ciolos sau de Guvern, ci a fost trimis de un ministru, transmite Mediafax.

Kelemen Hunor, despre Rosia Montana: Retragerea dosarului UNESCO nu rezolva o problema, cum nici inaintarea dosarului nu a fost un gest bine pregatit

Presedintele UDMR, Klemen Hunor, fost ministru al Culturii, a declarat joi, la RFI, ca formatiunea pe care o conduce nu este de acord cu retragerea candidaturii Rosiei Montane pentru includerea pe lista UNESCO, in conditiile in care un asemenea demers nu rezolva vreo problema, iar acest patrimoniu unic ar trebui sa reprezinte prima responsabilitate a tarii noastre.

Protest impotriva propunerilor de modificare a legilor justitiei, Pilonului II de pensii si retragerii dosarului Rosia Montana de la UNESCO, anuntat duminica seara in Piata Victoriei

Justitie curata, nu politizata. Pilonul 2 este pentru noi - un nou protest impotriva propunerilor de modificare a legilor justitiei, a schimbarilor in legatura cu Pilonul II de pensii si a propunerii de retragere a dosarului Rosia Montana de la UNESCO - este anuntat duminica seara, incepand cu ora 20:00, in Piata Victoriei din Bucuresti. Protestul a fost initiat pe Facebook de grupurile civice Coruptia ucide, Insistam si Spune NU Coruptilor.

Protest in Piata Victoriei: Rosia Montana, pe lista UNESCO

In Piata Victoriei s-au adunat, joi seara, sute de persoane, care protesteaza pentru mentinerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO. Miscarea a fost facuta anul trecut de Guvernul tehnocrat si care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )