Libnet.ro
UNICEF

05:45

Kelemen Hunor, despre Rosia Montana: Retragerea dosarului UNESCO nu rezolva o problema, cum nici inaintarea dosarului nu a fost un gest bine pregatit

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor, despre Rosia Montana: Retragerea dosarului UNESCO nu rezolva o problema, cum nici inaintarea dosarului nu a fost un gest bine pregatit

Presedintele UDMR, Klemen Hunor, fost ministru al Culturii, a declarat joi, la RFI, ca formatiunea pe care o conduce nu este de acord cu retragerea candidaturii Rosiei Montane pentru includerea pe lista UNESCO, in conditiile in care un asemenea demers nu rezolva vreo problema, iar acest patrimoniu unic ar trebui sa reprezinte prima responsabilitate a tarii noastre. continuă pe Adevărul

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO

Partidul Uniunea Salvati Romania sustine USR) ca Executivul condus de Mihai Tudose pregateste retragerea Dosarului Rosia Montana de la UNESCO.

Declaratie istorica a lui Kelemen Hunor despre necesitatea dialogului dintre romani si maghiari

Cu ocazia taberei de vara a tineretului UDMR, Kelemen Hunor a declarat ca ungurii trebuie sa initieze un dialog sincer cu romanii pentru a creste nivelul de incredere intre cele doua comunitati, pentru ca altfel va fi dificil sa construiasca impreuna proiecte de viitor. in timp ce declaratia a fost preluata ca stire de presa romaneasca, cu comentarii mai mult sau mai putin favorabile ale cititorilor, a trecut aproape neobservata in cea maghiara.

Mihai Tudose: Vom incerca sa retragem dosarul Rosia Montana de la UNESCO. Acolo sunt zacamintele noastre

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti, referindu-se la procesul de arbitraj care vizeaza Rosia Montana, ca nu crede ca statul roman va pierde aceasta disputa in instanta. Eu nu cred.

Protest impotriva propunerilor de modificare a legilor justitiei, Pilonului II de pensii si retragerii dosarului Rosia Montana de la UNESCO, anuntat duminica seara in Piata Victoriei

Justitie curata, nu politizata. Pilonul 2 este pentru noi - un nou protest impotriva propunerilor de modificare a legilor justitiei, a schimbarilor in legatura cu Pilonul II de pensii si a propunerii de retragere a dosarului Rosia Montana de la UNESCO - este anuntat duminica seara, incepand cu ora 20:00, in Piata Victoriei din Bucuresti. Protestul a fost initiat pe Facebook de grupurile civice Coruptia ucide, Insistam si Spune NU Coruptilor.

Tudose: Vom incerca sa retragem dosarul Rosia Montana de la UNESCO, sa nu ne mai mentinem punctul de vedere/ Acolo sunt zacamintele noastre

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca nu crede ca statul roman va pierde in procesul cu Gabriel Resources si a acuzat Guvernul Ciolos ca in ultimele zile de mandat a inaintat actele necesare catre UNESCO pentru a declara toata zona arie protejata natural, motiv pentru care nu se vor mai putea face exploatari de zacaminte acolo, potrivit news. ro. Tudose spune ca Guvernul sau va incerca sa retraga dosarul de la UNESCO. Senatorul USR Mihai Gotiu a avertizat marti ca Executivul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si ii acuza pe guvernanti de faptul se pregatesc sa faca blat in litigiul de la Washington.

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de pe Lista UNESCO

ACTUALIZARE 07:48 Tudose: Este posibil ca Romania sa nu mai poata exploata zacamintele de la Rosia Montana Premierul Mihai Tudose a declarat aseara ca nu crede ca statul roman va pierde in procesul cu Gabriel Resources, care cere despagubiri de 4,4 miliarde dolari pentru nedemararea proiectului exploatarii aurifere de la Rosia Montana si a acuzat Guvernul Ciolos ca in ultimele zile de mandat a inaintat actele necesare catre UNESCO pentru a declara toata zona arie protejata natural, motiv pentru care nu se vor mai putea face exploatari de zacaminte acolo in cazul in care UNESCO va finaliza procedura. ------------ USR sustine ca Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si afirma ca actualii guvernanti incearca sa ascunda adevarul despre modul in care Gabriel Resources a cheltuit sute de milioane de dolari in Romania.

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de pe Lista UNESCO

USR sustine ca Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si afirma ca actualii guvernanti incearca sa ascunda adevarul despre modul in care Gabriel Resources a cheltuit sute de milioane de dolari in Romania.

Tudose sustine ca statul va incerca sa retraga dosarul Rosia Montana de la UNESCO si da vina pe Guvernul tehnocrat / Iolu: Premierul calca pe aratura

Mihai Tudose a declarat ca nu crede ca statul roman va pierde procesul in care Gabriel Resources ii cere despagubiri de 4,4 miliarde dolari pentru nedemararea proiectului exploatarii aurifere de la.

PSD-ALDE nu guverneaza in interesul tarii

Platforma Romania 100 respinge categoric afirmatiile premierului Mihai Tudose in legatura cu demersurile de includere a Peisajului Cultural Minier Rosia Montana pe lista patrimoniului mondial UNESCO, afirmatii pe care le considera false si defaimatoare.

USR: Guvernul ar dori retragerea Rosia Montana de pe Lista UNESCO

Partidul Uniunea Salvati Romania USR) acuza intr-un comunicat de presa ca autoritatile romane doresc sa retraga Rosia Montana de pe Lista UNESCO in incercarea de a face.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )