Libnet.ro
UNICEF

08:00

Teodor Melescanu - intalnire cu ambasadorul Belgiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodor Melescanu - intalnire cu ambasadorul Belgiei

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, l-a primit, astazi, pe ambasadorul Regatului Belgiei la Bucuresti, Thomas Baekelandt, in vizita de ramas-bun. continuă pe Ziarul Bursa

ZIUA FRANTEI TEODOR MELESCANU, MINISTRUL AFACERILOR EXTERNE: Romania si Franta au o istorie comuna si un viitor impreuna

Romania si Franta au o istorie comuna si un viitor impreuna, sustine ministrul Afacerilor Externe Teodor Melescanu. Oficialul MAE ne-a transmis: in onoarea Zilei Nationale a Frantei, Romania va marca, la 14 iulie, incheierea Sezonului Romania-Franta. Acest amplu program a avut o dimensiune simbolica deosebita, fiind primul eveniment de acest fel pe care Franta l-a organizat cu o tara membra a UE. in acelasi timp, Sezonul a avut misiunea de a pune in prim-plan cultura ca element structural al societatilor noastre europene, precum si latura dinamica a relatiei bilaterale.

TEODOR MELESCANU: Solutionarea conflictului din Republica Moldova - prioritate majora pentru Romania

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a participat, luni si marti, la Reuniunea informala a sefilor diplomatiilor din statele participante OSCE, organizata in Slovacia, prilej cu care a afirmat ca solutionarea conflictului din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania, a informat MAE.

Teodor Melescanu: Romanul ranit in furtuna din Grecia va fi externat vineri(VIDEO)

Apar noi date despre romanul ranit in furtuna care a lovit Grecia si care i-a ucis pe sotia si pe fiul acestuia. Potrivit ministrului de Externe, Teodor Melescanu, romanul este in stare buna si va fi externat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )