Libnet.ro
UNICEF

08:30

Teodor Melescanu, noul sef al Senatului? Calin Popescu Tariceanu il ameninta cu excluderea

Playtech Playtech,
Teodor Melescanu, noul sef al Senatului? Calin Popescu Tariceanu il ameninta cu excluderea

Teodor Melescanu a obtinut cele mai multe voturi pentru preluarea functiei de presedinte al Senatului 67 de voturi). Senatorul a fost urmat de Alina Gorghiu, cu 49 de voturi. intrucat nu s-au intrunit voturile majoritatii, se va organiza al doilea tur de scrutin. Calin Popescu Tariceanu a anutat ca il va exclude pe Melescanu din . continuă pe Playtech

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Melescanu a fost votat noul sef al Senatului: Vom sesiza CCR! Acest vot nu ramane fara urmari!

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi pentru, potrivit unor surse parlamentare. Calin Popescu Tariceanu sustine .

Calin Popescu Tariceanu il ameninta pe Teodor Melescanu cu excluderea din ALDE: Fiecare care accepta o astfel de postura isi asuma niste consecinte

Teodor Melescanu nu are sprijinul ALDE pentru sefia Senatului si, daca va candida din partea PSD, urmeaza sa fie convocat Biroul Politic, a declarat marti liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. El a.

Teodor Melescanu, noul presedinte al Senatului

Niciunul dintre candidatii la presedintia Senatului nu a reusit sa obtina postul din primul tur. Teodor Melescanu a obtinut 67 de voturi, cu unul mai putin decat necesarul pentru victorie, in timp ce Alina Go.

CALIN POPESCU TARICEANU: Cat este un guvern in functie nu se pune problema alegerilor anticipate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca atat timp cat exista un guvern in functie nu se poate pune problema organizarii de alegeri anticipate, proces care presupune o serie de pasi constitutionali care trebuie parcursi.

Calin Popescu Tariceanu recomanda Aliantei USR PLUS sa citeasca Constitutia, inainte sa propuna pact pentru anticipate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca atat timp cat exista un guvern in functie nu se poate pune problema organizarii de alegeri anticipate, proces care presupune o serie de pasi co.

Teodorovici, despre candidatura lui Teodor Melescanu la sefia Senatului

Ministrul Finantelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a explicat sustinerea de catre social-democrati a senatorului ALDE Teodor Melescanu la sefia Senatului prin faptul ca acesta, in ultima perioada,.

Tariceanu sesizeaza CCR pentru anularea alegerii lui Melescanu la sefia Senatului

Calin Popescu Tariceanu a fost inca o data tradat. De data aceasta de Teodor Melescanu, care a acceptat nominalizarea PSD si a fost votat drept presedinte al Senatului. Liderul ALDE a anuntat, marti, in.

Alina Gorghiu, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in functia de sef al Senatului: O prima batalie pe care a pierdut-o PSD-ul

Alina Gorghiu, candidata PNL la sefia Senatului,este de parere ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup.

Dancila: il sustinem in continuare pe Teodor Melescanu la presedintia Senatului

Viorica Dancila a declarat, luni, dupa CEx, ca PSD il sustine in continuare pe Teodor Melescanu pentru presedintia Senatului.

TEODOROVICI, DESPRE SUSTINEREA LUI MELESCANU PENTRU SEFIA SENATULUI: Odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a afirmat, referitor la sustinerea de catre formatiune a lui Teodor Melescanu pentru sefia Senatului, ca asa s-a decis. ) sunt discutii in interiorul partidului, anumite puncte de vedere, poate divergente, dar odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place, a spus Teodorovici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )