Libnet.ro
UNICEF

06:15

Teodor Melescanu, propunere pentru Calin Popescu Tariceanu: Parlamentarii ALDE sunt foarte interesati

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu, propunere pentru Calin Popescu Tariceanu: Parlamentarii ALDE sunt foarte interesati

Teodor Melescanu a mers marti in plenul Senatului, unde s-a asezat in banca celor din PSD. De altfel, Teodor Melescanua explicat ca ar exista o solutie de compromis, daca si cei din ALDE vor. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, replica pentru Calin Popescu Tariceanu: Poate fiecare sa creada ce vrea. Vom vedea rezultatul

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa ce fostul sau coleg de coalitie, Calin Popescu Tariceanu a acuzat-o, intr-o postare pe Facebook, ca a scos pe taraba tot felul de functii pentru.

Zile de foc in ALDE! Calin Popescu Tariceanu ar putea ramane fara sefia partidului

Urmeaza zile de foc pentru Calin Popescu Tariceanu, care ar putea ramane fara sefia ALDE. Surse din partid spun ca exista un val urias de nemultumire dupa decizia de a parasi coalitia de guvernare.

Calin Popescu Tariceanu ii cere lui Teodor Melescanu sa-si retraga candidatura pentru sefia Senatului

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a cerut lui Teodor Melescanu sa-si retragacandidatura pentru sefia Senatului, dupa ce PSD a anuntat ca il va sustine pentru aceasta.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu a demisionat azi din functia de presedinte al Senatului. Melescanu, sustinut de PSD la sefia Senatului

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu si-a depus luni, la Biroul Permanent al Senatului, demisia din functia de presedinte al acestui for. Demisia sa va fi oficializata in momentul in care va fi citita in plen. PSD a stabilit sa il sustina pe.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru premier: Au ales o alta strategie decat cea a respectului. Daca vor razboi, nu ne temem

Calin Popescu Tariceanu a criticat-o dur pe Viorica Dancila, spunand ca, desi au decis ca vor merge pe drumuri separate si se vor respecta, ma face sa cred ca au ales o alta strategie decat cea a.

CALIN POPESCU-TARICEANU: in pofida retragerii ALDE de la guvernare, administratiile locale trebuie sa functioneze

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca, in pofida retragerii ALDE de la guvernare, administratiile locale trebuie sa functioneze, locuitorii din acele zone fiind preocupati mai mult de serviciile publice decat de aliantele politice de la nivel central.

Calin Popescu Tariceanu, despre decizia de a-si da demisia din Senat: Din respect fac acest lucru, pentru democratie, pentru statul de drept si in numele bunului simt

Calin Popescu Tariceanu a sustinut un discurs, in Parlament, dupa ce si-a dat demisia dinfunctia de presedinte al Senatului. in numele acestei promisiuni am actionat pe parcursul celor cinci ani,.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Viorica Dancila: Are o zbatere disperata incercand sa se salveze de la inec!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, are un mesaj dur pentru premierul Viorica Dancila, aliata sa pana la inceputul saptamanii care se incheie. Dupa ce Dancila le-a facut cu ochiul parlamentarilor ALDE.

Viorica Dancila: Calin Popescu Tariceanu nu a fost votat ca sa abandoneze Guvernul (VIDEO)

Viorica Dancila i-a transmis, miercuri seara, lui Calin Popescu Tariceanu ca nu a fost votat de romani pentru a abandona guvernul. Totul in contextul miscarilor de trupe de pe scena politica de dupa iesirea.

Calin Popescu Tariceanu, atac la adresa premierului: Viorica Dancila vrea sa preia ostil ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, sustine ca premierul Dancila a incercat sa preia ostil ALDE pentru a nu mai fi nevoita sa vina cu un guvern nou in Parlament. De altfel, ALDE este acum intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )