Libnet.ro
UNICEF

23:00

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Viorica Dancila: Are o zbatere disperata incercand sa se salveze de la inec!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Viorica Dancila: Are o zbatere disperata incercand sa se salveze de la inec!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, are un mesaj dur pentru premierul Viorica Dancila, aliata sa pana la inceputul saptamanii care se incheie. Dupa ce Dancila le-a facut cu ochiul parlamentarilor ALDE. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, mesaj pentru Viorica Dancila privind criza politica: Declaratiile unor lideri politici arata ca jocul nu este inchis. Nu este nimic definitiv

Gabriela Firea este convinsa capremierul Viorica Dancila va reusi sa obtina sustinerea Guvernului in Parlament. Primarul General al Capitalei considera ca, inurma declaratiilor presedintelui,.

Viorica Dancila, replica pentru Calin Popescu Tariceanu: Poate fiecare sa creada ce vrea. Vom vedea rezultatul

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa ce fostul sau coleg de coalitie, Calin Popescu Tariceanu a acuzat-o, intr-o postare pe Facebook, ca a scos pe taraba tot felul de functii pentru.

Se pregateste marea tradare pentru Calin Popescu Tariceanu?! Daniel Zamfir va fi facut de pesedisti sef la Senat si va aduce cu el parlamentari ALDE

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, anunta ca Daniel Zamfir il va trada pe Calin Popescu Tariceanu si se va alatura PSD impreuna cu un grup consistent de parlamentari ALDE. in schimbul.

Gabriela Firea, despre alianta ALDE-Pro Romania: Eu il stimez pe Calin Popescu Tariceanu

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu si liderul Pro Romania Victor Ponta au semnat, miercuri, un protocol de alianta electorala pentru alegerile prezidentiale din toamna. Gabriela Firea, vicepres.

Viorica Dancila, anunt despre noul presedinte al Senatului: Daca sunt colegi din ALDE care vor sa guverneze langa noi, bineinteles ca vom accepta

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat ca, dupa ce Calin Popescu- Tariceanu isi va da demisia din functia de presedinte al Senatului, unul dintre vicepresedintii social-democrati ai acestui.

Tariceanu, despre incercarea lui Dancila de a se salva de la inec: Draga Viorica, ai grija, mai ai putin si esti gata sa ajungi cu oferta la mine

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu o acuza pe Viorica Dancila ca, in incercarea de a obtine sprijin politic, a scos pe taraba postul de presedinte al Senatului pe care el a anuntat ca il elibereaza la inceputul sesiunii parlamentare de toamna. Fostul partener de coalitie mai spune ca premierul incearca sa cumpere astfel sprijinul unor parlamentari ALDE.

TARICEANU, CATRE DANCILA: Vei veni in Parlament trimisa de Iohannis

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma ca premierul Viorica Dancila va merge in Parlament trimisa de domnul Iohannis, desi i-a oferit repetat sprijinul in acest sens, pentru a face un guvern mai bun.

Viorica Dancila, mesaj pentru diaspora: Trebuie sa vedem ce credeti, ca sa va puteti intoarce acasa

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi.

Viorica Dancila pune tunurile pe ALDE: M-am lovit de un zid din partea lor

In acelasi timp, Viorica Dancila dezvaluie ca ruptura cu fostii parteneri din ALDE a inceput inainte de alegerile din luna mai. Dancila spune ca i-a propus lui Tariceanu ca cele doua partide sa candideze.

Viorica Dancila: Avem vicepresedinti care pot asigura interimatul la sefia Senatului. Ce spune despre preluare functie de catre Daniel Zamfir

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat sambata, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca unul dintre vicepresedintii social-democrati ar putea prelua, interimar, conducerea Senatului, dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )