Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici anunta modificarea programului Prima Casa

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici anunta modificarea programului Prima Casa

Programul Prima Casa are prevazut un plafon de doua miliarde de lei pentru acest an si el va continua, insa pana la finele lunii februarie vom avea o forma modificata pentru a-l face mai social, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Finantelor: Pana la final de februarie vom avea o forma modificata a programului Prima Casa

Programul 039;Prima Casa039; are prevazut un plafon de doua miliarde de lei pentru acest an si el va continua, insa pana la finele lunii februarie vom avea o forma modificata pentru a-l face mai social, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

SONDAJ Ce ar trebui sa se ntmple cu programul Prima Casa?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus ca pana la sfarsitul lunii va aparea o forma modificata a programului Prima Casa, cara sa aiba prevazut un plafon de 2 miliarde de lei, dar care sa fie mai social. Sondaj HotNews. ro: Ce ar trebui sa se intample cu programul Prima Casa?.

Programul Prima Casa se schimba! Anunt de interes pentru toti romanii facut de ministrul Finantelor

Programul Prima Casa continua. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a adaugat ca acesta va fi modificat, in sensul ca va fi indreptat catre persoanele cu venituri mici,.

Prima Casa 2019, modificari importante. Ce a pregatit Ministerul Finantelor

Programul Prima Casa are prevazut un plafon de doua miliarde de lei pentru acest an si el va continua, insa pana la finele lunii februarie vom avea o forma modificata pentru a-l face mai social, a declarat mi.

Schimbari pentru programul Prima Casa. Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul de Finante a declarat ca programul Prima Casa va fi modificat pana la finalul lunii februarie. El nu va mai putea fi accesat de toti tinerii, ci doar de cei care se vor incadra intr-un anumit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )