Libnet.ro
UNICEF

17:45

Teodorovici da asigurari ca nu mai taraganeaza bugetul. De ce a fost amanat: Din motive care nu mai conteaza

Adevărul Adevărul,
Teodorovici da asigurari ca nu mai taraganeaza bugetul. De ce a fost amanat: Din motive care nu mai conteaza

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca bugetul de stat pe 2019 va fi prezentat si adoptat vineri de Guvern, iar scandalul din jurul acestuia a fost provocat in mod artificial, taraganarea avand loc din motive care nu mai conteaza. continuă pe Adevărul

Presedintii - directori generali ai Caselor de Asigurari de Sanatate Dambovita si Constanta au fost revocati din functii din cauza unor nereguli

Presedintii - directori generali ai Caselor de Asigurari de Sanatate Dambovita si Constanta au fost revocati din functii de presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Adriana Cotel, in urma unor controale. La Dambovita, s-a constatat ca oamenii nu aveau acces in sediul CAS desi institutia trebuia sa aiba program cu publicul, iar in Constanta se faceau plati aferente concediilor medicale fara respectarea legislatiei.

Un corp a fost recuperat din epava avionului n care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala

Un corp a fost recuperat din epava avionului in care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a anuntat miercuri Departamentul de Investigare a Accidentelor de Aviatie AAIB) din Marea Britanie, relateaza Mediafax citand Reuters.

O familie a fost evacuata din avion dintr-un motiv incredibil. Nu este nimic in neregula cu noi

Un barbat, insotit de sotia si fiul sau de 19 luni, s-a urcat intr-un avion al companiei American Airlines si se pregateau de decolare. Acestia se indreptau spre Detroit, dar au fost evacuati din aeronava fi.

Pompierii inca se chinuie sa stinga focul la cea mai mare fabrica de condimente din tara

Este a treia zi de foc pentru pompierii din Alba care se chinuie sa stinga incendiul izbucnit sambata la cea mai mare fabrica de condimente din tara. in continuare, la fata locului actioneaza 30 de pompieri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )