Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un corp a fost recuperat din epava avionului n care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala

Hotnews Hotnews,
 Un corp a fost recuperat din epava avionului n care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala

Un corp a fost recuperat din epava avionului in care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a anuntat miercuri Departamentul de Investigare a Accidentelor de Aviatie AAIB) din Marea Britanie, relateaza Mediafax citand Reuters. continuă pe Hotnews

Digi Sport: Din respect pentru familii, nu voi spune mai multe! Cine a gasit epava avionului n care se afla Emiliano Sala

Epava avionului in care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson a fost gasita ieri, pe fundul Canalului Manecii. Seful echipei private de cautare, David Mearns, a confirmat pe contul sau de Twitter descoperirea epavei, la fel AAIB, organizatia britanica de investigare a accidentelor aviatice.

Epava avionului in care se afla fotbalistul Sala a fost gasita in Canalul Manecii

Epava avionului in care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson a fost gasita, duminica, pe fundul Canalului Manecii, informeaza lequipe. fr.

Un cadavru a fost gasit in epava avionului prabusit in ocean, in care se afla fotbalistul Sala: Statea pe scaun

Echipa care investigheaza prabusirea avionului in care se afla fotbalistul Emiliano Sala a anuntat ca in interiorul epavei gasite pe fundul Canalului Manecii a fost identificat primul cadavru. Imaginea data.

A aparut prima imagine cu epava avionului in care se afla Emiliano Sala

Luni, la o zi dupa anuntul gasirii pe fundul Canalului Manecii a epavei avionului Piper Malibu disparut de pe radare in urma cu doua saptamani, a fost data publicitatii si prima imagine cu epava aparatului de zbor.

VIDEO FOTO Prima imagine cu aeronava n care se afla fotbalistul Emiliano Sala - Anchetatorii au gasit un cadavru

AAIB Air Accidents Investigation Branch) a facut publica o prima imagine cu aeronava in care se afla fotbalistul Emiliano Sala, aceasta fiind descoperita la aproximativ 63 de metri sub apa epava se afla pe fundul Canalului Manecii). Un cadavru a fost gasit in epava avionului, dupa cum informeaza AFP.

Trupul turistului mort n avalansa din Muntii Calimani a fost recuperat / Cei doi barbati accidentati, preluati si ei de salvamontisti si dusi la spital

Trupul turistului mort in avalansa produsa duminica noapte in Muntii Calimani a fost recuperat cu ajutorul unui elicopter SMURD. De asemenea, salvamontistii le-au recuperat si pe cele doua persoane ranite in avalansa, acestea fiind duse la spital.

O familie a fost evacuata din avion dintr-un motiv incredibil. Nu este nimic in neregula cu noi

Un barbat, insotit de sotia si fiul sau de 19 luni, s-a urcat intr-un avion al companiei American Airlines si se pregateau de decolare. Acestia se indreptau spre Detroit, dar au fost evacuati din aeronava fi.

Teodorovici da asigurari ca nu mai taraganeaza bugetul. De ce a fost amanat: Din motive care nu mai conteaza

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca bugetul de stat pe 2019 va fi prezentat si adoptat vineri de Guvern, iar scandalul din jurul acestuia a fost provocat in mod artificial, taraganarea avand loc din motive care nu mai conteaza.

Firea l acuza pe Dragnea: Vrea falimentul Capitalei din razbunare. Functionarii care executa comenzile sale vor raspunde chiar si pentru abuz n serviciu

Primarul Capitalei Gabriela Firea il acuza de manipulare pe liderul PSD Liviu Dragnea in ceea ce priveste proiectul de buget si spune ca acesta a taiat 25% din banii Bucurestiului. Firea ii avertizeaza pe functionarii care executa comenzile liderului PSD ca vor raspunde personal, chiar si pentru abuz in serviciu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )