Libnet.ro
UNICEF

22:00

Teodorovici: Cand ma gandesc la interesul economic al Romaniei, da, inteleg sa fiu si agresiv

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici: Cand ma gandesc la interesul economic al Romaniei, da, inteleg sa fiu si agresiv

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, si-a explicat, sambata seara, pe Facebook, declaratiile privind un pachet agresiv pentru piata muncii, SCRIE mEDIAFAX. in plus, le-a reiterat si a subliniat ca toate discutiile trebuie sa aiba in vedere Romania drept stat membru al Uniunii Europene UE). Presupun ca de aceasta data sintagma masuri agresive a fost de natura sa genereze interpretari. Dar, cand ma gandesc la interesul economic al Romaniei, da, inteleg sa fiu si agresiv. Ca oricare altcineva pentru tara sa. Dar, in niciun caz nu poate fi vorba de o ingradire a drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, a scris Eugen Teodorovici, sambata seara, pe Facebook. continuă pe Hotnews

Teodorovici, despre limitarea dreptului de munca al romanilor in UE: Cand ma gandesc la interesul economic al Romaniei, da, inteleg sa fiu si agresiv

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, precizeaza ca, atunci cand se gandeste la interesul economic al Romaniei, intelege sa fie si agresiv, dar nu poate fi vorba de o ingradire a drepturilor si libertatilor cetatenilor. Demnitarul declarase anterior ca tarile europene din care pleaca multa forta de munca spre restul UE ar trebui sa se gandeasca la un pachet agresiv de masuri care sa aduca o solutie pentru mobilitatea selectiva.

EUGEN TEODOROVICI: Cand ma gandesc la interesul economic al Romaniei, da, inteleg sa fiu si agresiv

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, precizeaza ca, atunci cand se gandeste la interesul economic al Romaniei, intelege sa fie si agresiv, insa in niciun caz nu poate fi vorba de o ingradire a drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor. El face aceste precizari dupa ce, sambata, la finalul celei de-a doua zile a reuniunii ECOFIN, a declarat ca tarile europene din care pleaca multa forta de munca spre restul Uniunii Europene ar trebui sa se gandeasca la un pachet agresiv de masuri care sa aduca o solutie pentru mobilitatea selectiva, care duce la exodul creierelor.

Siegfried Muresan il ironizeaza pe Teodorovici: Cand s-a gandit la interesul economic al Romaniei? Cand a aparat paradisurile fiscale si evazionistii?

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan l-a ironizat duminica pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, in legatura cu afirmatia sa privind interesul economic al Romaniei privind masurile agresive pe care ar trebui sa le ia statele membre pentru solutionarea exodului creierelor, sustinand ca PSD-istul nu a gandit niciodata in acest fel.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )