Libnet.ro
UNICEF

01:05

TEODOROVICI, DESPRE PENSIILE SPECIALE: Pana la final de iulie stabilim plafonul si cu cat vor fi impozitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOROVICI, DESPRE PENSIILE SPECIALE: Pana la final de iulie stabilim plafonul si cu cat vor fi impozitate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat ieri seara ca pana la finalul lunii iulie se va stabili plafonul de la care se va pleca cu impozitarea pensiilor speciale, dar si cu cat vor fi impozitate cele care depasesc plafonul stabilit. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici, despre pensiile speciale: Pana la final de iulie stabilim plafonul si cu cat vor fi impozitate. Nu putem sa avem anumite categorii care sunt dincolo de orice fel de inchipuire

Eugen Teodorovici a declarat ca pana la finele lunii iulie va fi stabilit plafonul de la care se va pleca cu impozitarea pensiilor speciale, dar si cu cat anume vor fi impozitate. E o chestiune de normalitate,.

EUGEN TOMAC: PSD sa demonstreze ca are curaj sa le elimine pensiile speciale

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat ca PSD ar trebui sa dea dovada de curaj si sa elimine pensiile speciale, in loc de un joc ieftin de imagine lansat de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, privind impozitarea suplimentara a pensiilor mari.

Impozit de 90% pentru pensiile speciale! Cum arata documentul PSD care taie din banii pentru indemnizatii de lux

Se anunta schimbari pentru pensiile de lux. Acestea ar putea fi impozitate cu nu mai putin de 90%. Cum arata documentul PSD care taie din banii marilor pedanti? Impozit de 90% pentru pensiile speciale Un proiect de act normativ inregistrat deja la Senat propune impozitarea pensiilor mari, nu doar a celor speciale, cu 90% peste .

Teodorovici ia in calcul cresterea plafonului pentru neimpozitarea pensiilor de rand. Cand se va stabili plafonul pentru pensiile speciale

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminica seara ca ia in calcul cresterea plafonului pentru neimpozitarea pensiilor de rand, care acum este de 2. 000 de lei, urmand sa se stabileasca si plafonul peste care se vor impozita pensiile de lux.

Magistratii tin cu dintii de pensiile speciale: Nu s-a facut nicio analiza. Oare vor ordonanta de urgenta?

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) si Asociatia Procurorilor din Romania APR) avertizeaza, vineri, ca taierea pensiilor magistratilor anuntata de ministrul de Finante nu are la baza nicio analiza, precizand ca pensiile sunt un drept al magistratilor, nu un privilegiu.

Teodorovici, despre legea pensiilor: Nu asumam o astfel de lege daca nu era sigur ca se poate si aplica. Numai ca este acest daca. Economia trebuie sa mearga

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca prevederile legii pensiilor se vor aplica, fara niciun fel de discutie, desi nu este un lucru usor. Nu asumam o astfel de lege daca nu era sigur ca se poate si aplica. Numai ca este acest daca. Economia trebuie sa mearga, afirma Teodorovici.

Ministrul Transporturilor, anunt despre Autostrada Nordului: Pana pe 15 august facem acest demers. Asa am promis

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat vineri, la Bistrita, ca pana pe 15 august va fi lansata documentatia pentru Autostrada Nordului, Petea-Suceava. Anuntasem initial ca undeva in luna.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )