Libnet.ro
UNICEF

01:05

TEODOROVICI, DESPRE PILONUL II: Nu pleaca nimeni din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOROVICI, DESPRE PILONUL II: Nu pleaca nimeni din tara

Guvernul a incercat sa extinda aria de investitii a Pilonului II, asa cum se face si in alte state, si nu va pleca nimeni din tara, pentru ca cele sapte fonduri de pensii din Romania administreaza miliarde de lei si e un business foarte profitabil pentru ele. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici, despre Pilonul II: Nu pleaca nimeni din tara; sunt miliarde de lei pe care aceste 7 fonduri de pensii le gestioneaza

Guvernul a incercat sa extinda aria de investitii a Pilonului II, asa cum se face si in alte state, si nu va pleca nimeni din tara, pentru ca cele sapte fonduri de pensii din Romania administreaza miliarde de lei si e un business foarte profitabil pentru ele, a declarat vineri seara, la Romania TV, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici, despre Pilonul II: Nu pleaca nimeni din tara; sunt miliarde de lei pe care aceste 7 fonduri de pensii le gestioneaza

Guvernul a incercat sa extinda aria de investitii a Pilonului II, asa cum se face si in alte state, si nu va pleca nimeni din tara, pentru ca cele sapte fonduri de pensii din Romania administreaza miliarde de lei si e un business foarte profitabil.

Pilonul II de pensii a suferit schimbarea radicala: de astazi, iti poti retrage banii, dar nu e recomandabil

Cei care au contribuit la pilonul II de pensii isi pot muta bani de la privat la stat, dar s-ar putea sa fie cea mai mare pacaleala a guvernului Dragnea Dancila. Dragnea a pus de cativa ani ochii pe pilonul II de pensii. Sume foarte generoase de bani sunt puse la pastrare in instituti [] .

E oficial: Romanii pot cere sa nu mai cotizeze la Pilonul II de pensii

Romanii pot solicita sa nu mai cotizeze la Pilonul II de pensii si sa vireze bani doar catre stat, dupa ce norma Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) care reglementeaza acest lucru a fost publicata.

Procedura de incetare a platii contributiilor la Pilonul II - in vigoare

Contribuitorii care au cotizat cel putin 5 ani la Pilonul II de pensii pot de acum sa ceara incetarea platii cotizatiilor la acest sistem, se arata in norma ASF intrata in vigoare la data de 12 martie, publicata in Monitorul Oficial.

TEODOROVICI, DESPRE JIGNIREA LUI CITU: Eu imi asum ce spun, nu ma ascund dupa functie

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca iesirea sa la adresa senatorului liberal, Florin Citu, a avut loc in contextul in care la dezbatere se spuneau nu doar minciuni, ci se faceau acuzatii grave, total nejustificate.

TEODOROVICI DESPRE REUNIUNEA ECOFIN: Lista cu statele care nu respecta regimul fiscal a fost votata in unanimitate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a respins astazi informatiile conform carora ar fi dorit amanarea votului in reuniunea ECOFIN privind lista cu statele care nu respecta regimul fiscal, subliniind ca aceasta lista a fost votata in unanimitate.

TEODOROVICI DESPRE BUGETUL PE 2019: in aceasta dupa-amiaza, avem si plenul pentru a vota acest buget

Bugetul pe 2019 ar putea fi votat miercuri, in plenul Parlamentului, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis, in cererea de reexaminare, a facut aprecieri generale, fara trimiteri concrete, a spus ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a mai spus ca n-as putea sa intru in logica presedintelui.

Teodorovici, despre perspectiva stabila a SP: Confirma realitatea economica actuala a Romaniei

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, sustine ca mentinerea perspectivei stabile de catre Standard Poor's confirma realitatea economica actuala a Romaniei, scrie Mediafax.

Teodorovici, despre popririle pe conturi: inca lucram la sistemul informatic, principala problema a ANAF

Popririle pe conturi si multe alte activitati ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala s-ar simplifica foarte mult daca sistemul informatic ar fi finalizat, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )