Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Becali, dezvaluiri despre viata din spatele gratiilor. Pe ce cheltuia fostul impresar o avere

Antena3 Antena3,
Victor Becali, dezvaluiri despre viata din spatele gratiilor. Pe ce cheltuia fostul impresar o avere

Fostul impresar Victor Becali, 57 de ani, a vorbit despre conditiile pe care le-a avut in spatele gratiilor. Acesta s-a plans ca nu manca deloc si ajunsese sa cheltuie o mica avere pe. continuă pe Antena3

A RENUNTAT la pupitrul de STIRI si a plecat DEFINITIV in SUA. Frumoasa de la Antena, primele dezvaluiri despre CASATORIE si viata peste Ocean (FOTO)

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de stiri din romania a luat drumul strainatatii. Raluca Lazarut a decis, in 2014, sa se mute alaturi de iubitul sau in SUA. Desi s-a desprins greu de.

Doctorul Mencinicopschi, despre pericolul din carne: Puii nu sunt injectati cand sunt vii, ci dupa sacrificare

Profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, poate cel mai cunoscut specialist roman in domeniul alimentatiei, a vorbit la Voi cu Voicu despre pericolul pe care il reprezinta carnea din galantarele.

Melescanu, despre criza din Venezuela: Romnia sustine ideea unor alegeri anticipate / Criza, pe agenda reuniunii liderilor UE de la Bucuresti

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat sambata ca Romania sprijina ideea unor alegeri prezidentiale anticipate in Venezuela si va ridica problema crizei din statul sud-american la reuniunea ministrilor de externe din UE ce va avea loc la sfarstiul lunii la Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2731 seconds )