Libnet.ro
UNICEF

13:31

Teodorovici: Din momentul in care Curtea motiveaza decizia, in maximum 5 zile poate fi in Monitorul Oficial bugetul

Antena3 Antena3,
Teodorovici: Din momentul in care Curtea motiveaza decizia, in maximum 5 zile poate fi in Monitorul Oficial bugetul

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sustine ca Legea bugetului pentru anul 2019 poate fi publicata in Monitorul Oficial in maximum 5 zile de la emiterea motivarii de catre Curtea Constitutionala a . continuă pe Antena3

Romanca din Italia care a avut curajul sa infrunte Mafia, decorata de presedinte: E normal ce am facut

Roxana Roman, proprietara Roxy Bar din Romanina, care in luna aprilie 2018 a avut curajul sa-i infrunte pe membrii clanului Casamonica, a fost decorata de presedintele italian cu cea mai inalta distinctie acordata unui civil.

O alta versiune a incidentului cu invatatorul din Iasi. Care ar fi fost, de fapt, cerinta exercitiului in care aparea cuvantul patinuar

Reprezentantii Uniunii Sindicatelor Libere din invatamantul Preuniversitar Iasi USLIP) au postat pe pagina lor de Facebook un comunicat al parintilor elevilor de clasa a II-a in care ii iau apararea invatatorului din Iasi care nu l-ar fi notat corect pe elevul din clasa a II-a de la Colegiul Mihai Eminescu din Iasi. in acest comunicat de presa parintii arata ca, in realitate, incidentul semnalat de parintele elevului din clasa a II-a este prezentat cu rea vointa.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, reactie in cazul invatatorului din Iasi care a corectat gresit lucrarea unui copil

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat marti ca invatatorul din Iasi, care a corectat scrisul corect al unui copil, va fi trimis intr-un program de evaluare, iar directorul scolii va avea rolul.

Se implinesc 42 de ani de la cutremurul din 1977 care a lovit crunt Romania! 1.570 de oameni au murit atunci si peste 11.300 au fost raniti

Astazi se implinesc 42 de ani de la cutremurul din 1977 care a lovit crunt Romania! Pe 4 martie 1977, Romania a fost zguduita de un cutremur cu o magnitudine de 7,2pe Richter, la ora 21:22. 56 de.

Liberalii depun motiune mpotriva ministrului Teodorovici din cauza OUG 114

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat luni, la finalul Biroului Executiv al PNL, presedintele formatiunii Ludovic Orban, principalul capat de acuzare impotriva ministrului fiind ordonanta de urgenta 114.

Liberalii depun motiune impotriva ministrului Teodorovici din cauza OUG 114

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat luni, la finalul Biroului Executiv al PNL, presedintele formatiunii Ludovic Orban, principalul capat de acuzare impotriva ministrului fiind ordonanta de urgenta 114.

Laura Kovesi, pe lista Universitatii Harvard cu femeile din 2019 care au avut contributii semnnificative in justitie

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi - candidatul Romaniei pentru postul de procuror-sef european - se numara printre 21 de femei din intreaga lume desemnate in acest an de Universitatea americana Harvard ca avand contributii importante in justitie si in domeniul legislativ.

Romanca din Italia care a infruntat Mafia, decorata de presedintele Sergio Mattarella: Ceea ce am facut, pentru mine este normal. Sper sa devina si pentru altii (VIDEO)

Tanara de origine romana care a demascat o infractiune a celor din clanul mafiot Casamonica,a fost decorata de presedintele Italiei, Sergio Mattarella. Roxana Roman a primit cea mai inalta distinctie.

Barbatul din Alba, care s-a imbatat, iar apoi s-a autoincendiat, si-a pierdut viata. Ajunsese spital cu arsuri de 90% pe suprafata corpului

Un barbat de 68 de ani din Alba s-a imbatat si apoi si-a dat foc singur. Acesta a ajuns la spital in stare grava, unde a fost internat. Nu se stie ce anume l-a indemnat pe individ sa se.

CSM a aprobat cererea de pensionare a unui magistrat din completul care judeca dosarul lui Dragnea

Sectia pentru judecatori a CSM aprobat, marti, cererea de pensionare depusa de Luciana Mera, judecator la inalta Curte de Casatie si Justitie, care face parte din completul de 5 judecatori care judeca apelul in dosarul DGASPC, in care a fost condamnat Liviu Dragnea, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )