Libnet.ro
UNICEF

09:45

Teodorovici: Planul de finantare de pe pietele externe s-a depasit

România Liberă România Liberă,
Teodorovici: Planul de finantare de pe pietele externe s-a depasit

Planul de finantare de pe pietele externe s-a depasit, in sensul ca a fost deja luata finantare si p. continuă pe România Liberă

Teodorovici: Planul de finantare de pe extern s-a depasit, am luat deja si pentru anul viitor. Nu ne imprumutam pentru salarii

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat miercuri ca imprumutul de 2 miliarde de euro luat marti de Romania nu va fi folosit pentru plata salariilor, el mentionand ca este o abordare logica ca Guvernul sa ia finantare in timpuri mai bune.

Teodorovici mai vrea sa imprumute anul acesta de pe pietele externe. Sustine ca Isarescu i-a spus: Foarte buna iesirea pe 30 de ani. Super!

Romania trebuie comparata cu alte tari din regiune in privinta costurilor la care se imprumuta de pe pietele externe, sustine ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, precizand ca trebuie comparate mere cu mere. El a facut referire la imprumuturile de marti de 2 miliarde euro.

Finantele au imprumutat 2 miliarde euro de pe pietele externe. Una dintre emisiuni are scadenta in 2049

Dupa ce a imprumutat in luna martie 3 miliarde euro de pe pietele externe, astazi 9 iulie - Ministerul Finantelor a iesit cu doua emisiuni in valoare totala de 2 miliarde euro, potrivit unu ordin al ministrului Eugen Teodorovici.

Guvernul a mai luat 2 miliarde de euro de pe pietele externe, dupa imprumutul de 3 miliarde de euro in martie

Guvernul a imprumutat marti 2 miliarde de euro de pe pietele externe, dupa ce la prima iesire, din martie, imprumutase o suma record de 3 miliarde de euro.

EUGEN TEODOROVICI: Astazi, incheiem discutiile cu ministerele pe rectificare

ACTUALIZARE Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca nu sunt prevazuti bani in bugetul de anul acesta pentru referendumul de modificare a Constitutiei. ---- *ACTUALIZARE Planul de finantare de pe pietele externe s-a depasit, in sensul ca a fost deja luata finantare si pentru anul viitor, iar banii se folosesc pentru a finanta partea de deficit in ansamblul sau, a declarat, astazi, ministrul finantelor, Eugen Teodorovici.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )