Libnet.ro
UNICEF

23:15

Teorie-soc: De ce a intarziat Klaus Iohannis anuntul desemnarii lui Florin Citu ca premier

Antena3 Antena3,
Teorie-soc: De ce a intarziat Klaus Iohannis anuntul desemnarii lui Florin Citu ca premier

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, miercuri, la Antena 3 desemnarea lui Florin Citu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Lovitura pregatita de PSD pentru Klaus Iohannis, dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca este posibil ca PSD sa faca o noua sesizare la CCR dupa ce Florin Citu a fost desemnat de Klaus Iohannis pentru functia de premier.

Miercuri au loc consultari cu presedintele Klaus Iohannis in vederea desemnarii unui nou candidat pentru functia de prim-ministru

Miercuri, are loc la Palatul Cotroceni o runda de consultari cu presedintele Klaus Iohannis in vederea desemnarii unui nou candidat pentru functia de prim-ministru. PNL este primul partid chemat la consultari.

Presedintele Klaus Iohannis: Am decis sa desemnez pentru pozitia de prim-ministru pe Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis anunta nominalizarea lui Florin Citu ca premier.

Cine este Florin Citu, premierul desemnat de Klaus Iohannis

Florin Citu este propunerea de premier a lui Klaus Iohannis. Este liberal din 2016.

Cine este noul premier desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut anuntul

Decizia CCR a dat peste cap tot ZEN-ul politic in Romania, iar acum presedintele Klaus Iohannis trebuie sa decida, intr-un timp foarte scurt, cine va fi noul premier. Nu exista, pana acum, o idee foarte clara cu privire la acest aspect, dar Rares Bogdan acrediteaza ideea ca pana diseara lucrurile se vor transa intr-un BPN, .

Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Florin Citu O noua incercare de a forta anticipatele

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe actualul ministru de Finante, Florin Citu. Nominalizarea lui Citu este o noua incercare de a forta alegerile anticipate, avand in vedere ca este aproape imposibil ca acesta sa adune o majoritate in Parlament.

Lia Olguta Vasilescu: Cred ca e cea mai proasta gluma facuta de Klaus Iohannis

Lia Olguta Vasilescu s-a declarat indignata de propunerea presedintelui Klaus Iohannis ca Florin Citu sa fie noul premier al Romaniei.

Florin Citu este noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri seara, numele noului premier desemnat, la finalul consultarilor cu partidele politice parlamentare.

Klaus Iohannis anunta masuri speciale impotriva coronavirus, dupa CSAT. Ce masuri noi s-au luat

Presedintele Klaus Iohannis a dat si primele declaratii dupa sedinta fulger a CSAT privind masurile necesare pentru a preveni izbucnirea unei epidemii de coronavirus. Klaus Iohannis anunta masuri speciale impotriva coronavirus, dupa CSAT Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a reunit incepand cu ora 14:00, iar tema principala a discutiei a fost coronavirusul. Autoritatile .

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa decizia CCR. Ce se intampla cu Ludovic Orban

Klaus Iohannis face primele declaratii dupa decizia CCR. Ce se va intampla cu Ludovic Orban si ce spune presedintele tarii despre evolutia sa in titulatura de premier si premier interimar? Klaus Iohanni, primele delcaratii dupa decizia CCR Klaus Iohannis a sustinut, in cursul serii de 25 februarie, o conferinta la Cotroceni pentru a face precizari .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )