Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis anunta masuri speciale impotriva coronavirus, dupa CSAT. Ce masuri noi s-au luat

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis anunta masuri speciale impotriva coronavirus, dupa CSAT. Ce masuri noi s-au luat

Presedintele Klaus Iohannis a dat si primele declaratii dupa sedinta fulger a CSAT privind masurile necesare pentru a preveni izbucnirea unei epidemii de coronavirus. Klaus Iohannis anunta masuri speciale impotriva coronavirus, dupa CSAT Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a reunit incepand cu ora 14:00, iar tema principala a discutiei a fost coronavirusul. Autoritatile . continuă pe Playtech

Metrorex anunta masuri speciale pentru preventia infectiei cu Coronavirus: Dezinfectia butoanelor de deschidere a usilor si lipirea de afise

Metrorex a anuntat, marti, ca, in trenurile de metrou, va efectua un program suplimentar de dezinfectie pentru prevenirea si diminuarea riscurilor de contaminare cu coronavirus si cu gripa sezoniera. in.

Klaus Iohannis: Va fi implementata rapid o linie telefonica destinata apelantilor care solicita informatii la infectia cu coronavirus!

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii dupa sedinta fulger a CSAT. Seful statului a spus ca se vor lua masuri suplimentare la toate intrarile in tara si va fi infiintata o linie speciala, unde cetatenii vor putea cere informatii despre coronavirus.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Nu avem niciun caz de coronavirus confirmat, dar va trebui sa fim pregatiti. Convoc CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu avem niciun caz de coronavirus inregistrat in Romania pana prezent dar trebuie sa fim pregatiti daca lucrurile evolueaza negativ. Seful statului a lansat un apel la mass media sa evite senzationalul si stirile cu impact emotional ridicat care pot amplifica sentimentul de panica dar si la politicieni, care nu trebie sa speculeze aceasta situatie in mod oportunist.

Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Florin Citu O noua incercare de a forta anticipatele

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe actualul ministru de Finante, Florin Citu. Nominalizarea lui Citu este o noua incercare de a forta alegerile anticipate, avand in vedere ca este aproape imposibil ca acesta sa adune o majoritate in Parlament.

Florin Citu este noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri seara, numele noului premier desemnat, la finalul consultarilor cu partidele politice parlamentare.

Presedintele Klaus Iohannis: Am decis sa desemnez pentru pozitia de prim-ministru pe Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis anunta nominalizarea lui Florin Citu ca premier.

Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier - surse

Dupa decizia CCR cu privire la conflictul generat de desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa sedinta CSAT, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania.

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )