Libnet.ro
UNICEF

11:15

Teribilism fara margini pentru doi tineri din Capitala. Unde s-au urcat pentru a ciocni ouale de Paste - VIDEO

Antena3 Antena3,
Teribilism fara margini pentru doi tineri din Capitala. Unde s-au urcat pentru a ciocni ouale de Paste - VIDEO

Teribilism fara margini pentru doi tineri din Capitala. Acestia au patruns pe santierul podului Ciurel si s-au urcat pe macaraua inalta de peste 100 de metri pentru a ciocni ouale de Paste. Cei doi tineri. continuă pe Antena3

Accidentul din Capitala, unde un autobuz a intrat intr-un bloc: societatea de transport spune ca soferului i s-ar fi facut rau la volan

Societatea de Transport Bucuresti STB) SA precizeaza, luni, dupa ce un autobuz al liniei 163 a fost scapat de sub control pe Soseaua Orhideelor din Capitala si a intrat intr-un bloc, ca nu e vorba despre o defectiune la sistemul de franare, ci soferului i s-ar fi facut rau la volan.

Solutie simpla si fara riscuri pentru a investi banii

Romanii pot subscrie incepand de joi pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% si, re.

Ministrul Muncii, anunt important pentru toti pensionarii din Romania. Nimeni nu mai plateste aceasta contributie!

Ministrul Muncii a facut bilantul celor doi ani de guvernare cu privire la pensiile si salariile romanilor, miercuri seara, la Antena 3. Marius Budai a anuntat ca niciun pensionar, indiferent de.

Vacanta de cosmar pentru o familie din Bucuresti. Oamenii au primit pumni si picioare de la proprietarul pensiunii

Vacanta de groaza pentru o familie din Bucuresti. in loc de conditii de cazare decente, oamenii au primit pumni si picioare de la proprietarul unei pensiuni din Campulung Moldovenesc, unde au inchiriat o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )