Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vacanta de cosmar pentru o familie din Bucuresti. Oamenii au primit pumni si picioare de la proprietarul pensiunii

Antena3 Antena3,
Vacanta de cosmar pentru o familie din Bucuresti. Oamenii au primit pumni si picioare de la proprietarul pensiunii

Vacanta de groaza pentru o familie din Bucuresti. in loc de conditii de cazare decente, oamenii au primit pumni si picioare de la proprietarul unei pensiuni din Campulung Moldovenesc, unde au inchiriat o. continuă pe Antena3

URARI DE PASTE.Cele mai inspirate mesaje, urari, felicitari si sms-uri pentru familie si prieteni

Felicitari de Paste 2019. Pastele reprezinta nu doar o sarbatoare crestina, ci si o apropiere de oamenii dragi, pe care ii poti rasfata cu mesaje cu totul deosebite.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului de autobuz din Bucuresti. Explicatiile STB

Societatea de Transport bucuresti STB) SA precizeaza, luni, dupa ce un autobuz al liniei 163 a fost scapat de sub control pe Soseaua Orhideelor din Capitala si a intrat intr-un bloc, ca nu e vorba de.

Ana Birchall, plan ambitios pentru situatia din penitenciare

Ministrul interimar al Justitiei,Ana Birchall, sustine ca a discutat cu presedintele Federatiei Sindicale din Administratia Penitenciarelor, Sorin Dumitrascu, despre problemele sistemului penitenciar din.

Vladimir Putin: Vom simplifica acordarea cetateniei ruse pentru toti ucrainenii, nu doar pentru cei din Lugansk si Donetk

Rusia intentioneaza sa simplifice procedura de acordare a cetateniei ruse pentru toti ucrainenii, nu doar pentru locuitorii din Lugansk si Donetk, a indicat sambata presedintele Vladimir Putin, intr-o conferinta de presa la Beijing, transmite AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )