Libnet.ro
UNICEF

01:05

Termenul oficial pentru Autostrada Comarnic Brasov: vom sta 17 ore pe DN1

Playtech Playtech,
Termenul oficial pentru Autostrada Comarnic Brasov: vom sta 17 ore pe DN1

Guvernul PNL a inceput promisiunile legate de finalizarea unor autostrazi importante din Romania. in mod previzibil, prima pe lista este Comarnic - Brasov. in cazul in care parcurgi in mod. continuă pe Playtech

Anularea parteneriatului public-privat pentru autostrada Comarnic-Brasov

Guvernul se reuneste marti in sedinta, iar printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numara ordonanta de urgenta prin care se vor anula parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii.

Sedinta de guvern. Anularea parteneriatelor public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov, pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, iar printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numara ordonanta de urgenta prin care se vor anula parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii.

Ministrul Transporturilor: Pana demaram lucrarile la Autostrada Comarnic-Brasov mai trec 2 ani de zile

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a declarat joi seara, la postul Realitatea Plus, ca vor trece 2 ani pana la demararea lucrarilor la Autostrada Comarnic-Brasov si 4 ani pana la finalizarea acestora, scrie Mediafax. Pana atunci, solutia este Drumul Judetean 102I.

Ministrul Transporturilor estimeaza ca autostrada Comarnic - Brasov ar putea fi gata peste 6 ani. Pana atunci, drumul de la Bucuresti pana la munte va dura 17 ore

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune ca autostrada Comarnic - Brasov va fi realizata de catre guvernul liberal, dar construirea acesteia va dura aproximativ sase ani, timp in care, sustine Bode, drumul pana la munte pe Valea Prahovei va dura 17 ore.

Autostrada Comarnic - Brasov se realizeaza. Totul, pe fonduri europene

Parteneriatele public-private pentru Comarnic - Brasov si Targu Mures - Iasi vor fi anulate, a anunt.

Ministrul Transporturilor: Autostrada Comarnic - Brasov ar putea fi gata peste sase ani. in timpul lucrarilor, drumul pana la munte va dura 17 ore

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, estimeaza la aproximativ sase ani constructia autostrazii Comarnic - Brasov si sustine ca, in perioada lucrarilor, drumul pana la munte pe Valea Prahovei va dura 17 or.

PSD acuza Guvernul PNL ca nu incepe de indata lucrarile pentru autostrazile Comarnic-Brasov si Targu Neamt-Iasi

PSD acuza Guvernul PNL intr-o postare pe Facebook ca trimite Romania inapoi cu 10 ani si ca promit eternele studii de fezabilitate in locul demararii de indata a lucrarilor concrete pentru autostrazi.

Primii pasi pentru autostrada A8 Tg. Mures - Tg. Neamt. Consilier al premierului: S-au facut peste 70 de foraje in zona Mures

Contractul pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate pe tronsonul A8 Tg. Mures - Tg. Neamt este in derulare si avanseaza conform graficului stabilit, informeaza Catalin Urtoi, consilier onorific al premierului Orban pe partea de infrastructura. Urtoi, fondator al asociatiei civice impreuna pentru A8, scrie ca, in cadrul contractului semnat in mai 2019, s-au facut deja 70 de foraje in zona Mures, pe primul sector aprobat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )