Libnet.ro
UNICEF

01:05

Terminalul LNG din Grecia este conditionat de derogari de la reglementarile europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Terminalul LNG din Grecia este conditionat de derogari de la reglementarile europene

Constructia terminalului offshore de gaze naturale lichefiate LNG) de la Alexandroupolis, oras la Marea Egee, de catre Gastrade, proiect in care Romgaz SNG) planuieste o investitie de 25 milioane de euro pentru a deveni proprietar cu 20% al terminalului, este conditionat de obtinerea unei derogari de la reglementarile europene privind normele comune pentru piata interna in sectorul gazelor naturale, reiese dintr-un document al producatorului de gaze controlat de stat. continuă pe Ziarul Bursa

Romgaz cere aprobarea actionarilor pentru a participa la construirea terminalului de gaz lichefiat din Grecia

Producatorul national de gaze, Romgaz, solicita aprobarea actionarilor pentru a prelua 20% din compania de proiect care construieste un terminal de gaz natural lichefiat LNG) in Grecia, potrivit convocatorului Adunarii Generale a Actionarilor, care va avea loc pe 25 septembrie.

Atentionare de calatorie in Grecia. Este pericol mare! Anuntul facut de MAE

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia sunt informati ca riscul incendiilor de vegetatie in aceasta tara se mentine si pentru 29 august, pe fondul temperaturilor ridicate si a.

O noua atentionare de calatorie pentru romanii din Grecia! Risc major de incendii! Detalii de ultima ora

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia sunt informati ca in mai multe zone din aceasta tara exista riscul unor incendii de vegetatie pe fondul temperaturilor ridicate si a.

Judecatorul Cristi Danilet, dupa ce Dana Girbovan si-a retras demisia din magistratura: Este un curent dambovitean numit independenta justitiei de tip nou

Judecatorul Cristi Danilet a ironizat miercuri seara decizia Danei Girbovan de a-si retrage demisia din magistratura, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o numeasca ministru al.

Federatia Patronala Petrol si Gaze: Evolutia sectorului gazelor naturale din Romania este ingreunata

Evolutia sectorului de gazelor naturale din Romania catre o piata matura si atractiva este ingreunat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )