Libnet.ro
UNICEF

06:30

O noua atentionare de calatorie pentru romanii din Grecia! Risc major de incendii! Detalii de ultima ora

B1 B1,
O noua atentionare de calatorie pentru romanii din Grecia! Risc major de incendii! Detalii de ultima ora

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia sunt informati ca in mai multe zone din aceasta tara exista riscul unor incendii de vegetatie pe fondul temperaturilor ridicate si a. continuă pe B1

Ambasadorul Romaniei la Londra, precizari extrem de importante pentru romanii din Marea Britanie: Cum se va intra in UK dupa Brexit si care este viziunea britanicilor despre noi (VIDEO)

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a explicat, in direct pe B1TV, ca politicienii din Marea Britanie se folosesc de libera circulatie pentru a obtine diferite concesii din partea UE, avand in vedere c.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Spania

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Spania sunt avertizati ca zilele urmatoare in aceasta .

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern. De.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie,.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern, campania electorala urmand sa inceapa pe 12 octombrie.

Maramures: Dosar penal pentru primarul din Cavnic. Ce i-ar fi facut unui cetatean, e strigator la cer

Dosar penal pentru primarul din Cavnic, Petrut Vladimir. L-ar fi lovit , i-ar fi violat intimitatea casei si i-ar fi adresat injurii unui cetatean obisnuit. Primaruldin Cavnic si-a iesit din.

Trump aplica tarife suplimentare de 5% pentru importuri din China

Presedintele american Donald Trump a raspuns vineri tarifelor anuntate de China pentru importuri din SUA de 75 de miliarde de dolari cu tarife suplimentare de 5% pentru produse chinezesti in valoare de 550 de miliarde de dolari, relateaza Reuters.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Furtuni determinate de fenomenul meteo extrem DANA, in Spania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Spania, unde incepand de miercuri sunt asteptate furtuni, determinate de fenomenul meteo extrem DANA. Totodata, zborurile operate pe aeroporturile internationale din Valencia, Elche, Almeria si cele din Insulele Baleare pot inregistra intarzieri.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, afirmatii revoltatoare despre romanii din strainatate: Fetele au ajuns sa se prostitueze, iar baietii muncesc ca sclavii

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a spus pentru uin post de televiziune local ca satul romanesc s-a decimat din cauza tinereilor care pleaca in strainatate. Acesta a mai spus ca multe dintre tinerele.

VIDEO Primarul Iasiului, despre romanii din strainatate: Fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, baietii sunt transformati in sclavi

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit la un post local de televiziune despre depopularea satului romanesc, care este decimat, iar in acest context s-a referit la romanii care au plecat la munca in strainatate. El a afirmat ca multe dintre fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, in timp ce baietii, care in cel mai bun caz au 8 clase, muncesc pe te miri ce si sunt transformati in sclavi.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )