Libnet.ro
UNICEF

13:30

Termometrele au inregistrat cea mai scazutatemperatura din aceasta toamna

Antena3 Antena3,
Termometrele au inregistrat cea mai scazutatemperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat vineri dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 10,3 grade Celsius. Potrivit meteorologului Eugen Mitea, de la Centrul. continuă pe Antena3

Inflatia din Turcia, cea mai mare din ultimii 15 ani

Preturile de consum au crescut cu 25% in octombrie Preturile de consum din Turcia au crescut cu 25% in octombrie cel mai important avans din ultimii 15 ani), dar cea mai mare dificultate este ca banca centrala sa nu cedeze presiunii de a reduce dobanzile in mod prematur, in conditiile in care inflatia va incepe sa incetineasca anul viitor, potrivit analistilor, relateaza CNBC.

Cine este Sfantul Nectarie, praznuit pe 9 noiembrie. Credinciosii cred ca rugaciunea pentru bolnavi adresata lui este cea mai puternica din ritul ortodox

Considerat facator de minuni inca din timpul vietii, Sfantul Nectarie, ierarhul din insula Eghina nascut in anul 1846 in localitatea Silivria, in apropiere de Constantinopol, este praznuit pe 9 noiembrie. Printre credinciosi se crede ca vindeca bolnavi de cancer si ca asculta rugaciunile femeilor care nu pot avea copii.

Care sunt tarile cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa

Singapore, Japonia si Spania sunt cele trei tari ai caror locuitori au cea mai mare speranta de a trai mai multi ani in conditii de sanatate, potrivit unui raport publicat joi de revista The Lancet si citat.

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume, intr-o schema finantata de stat. Agentia de transport regional Ile-de-France Mobilites IDFM) va oferi in 2019 pana la 10. 000 de.

Cea mai mare investitie privata aprobata de Guvern este in Maramures

Universal Alloy Corporation Europe pregateste o noua investite in Maramures in valoare de 130 milioane de euro. Guvernul a aprobat schema de ajutor de stat in valoare de 37. 5 milioane de euro. Suma este cea mai mare aprobata de Guvern pentru o investitie privata.

Cea mai veche pictura figurativa cunoscuta a fost realizata in Asia

Recordul de vechime detinut de celebrele picturi rupestre din Europa pare sa fie detronat de o pictura figurativa, datand de acum 40. 000 de ani, reprezentand un animal reprodus in pestera Borneo. Este cea mai veche opera figurativa cunoscuta si confirma ca arta rupestra nu este o inventie pur europeana, scrie AFP.

Irina Begu spune adevarul despre Simona Halep. Cum este, de fapt, cea mai buna jucatoare a lumii in afara terenului

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume, terminand al doilea an consecutiv pe primul locin clasamentul WTA.

VIDEO Cum au construit chinezii cea mai mare zi mondiala a cumparaturilor online

Singles Day 11. 11, organizata de Alibaba Group, a generat anul trecut vanzari de peste 25 miliarde dolari si a devenit cea mai mare sarbatoare a cumparaturilor, surclasand Black Friday. Celebrul Jack Ma de la Alibaba a motivat mii de companii, a organizat show-uri demne de Hollywood si a combinat offline-ul cu online-ul pentru a determina chinezii sa cumpere de peste 25 de miliarde de dolari intr-o singura zi, de la nasturi, pana la automobile.

VIDEO Cum se face cea mai buna peltea cu samburi de nuca. Reteta unei gospodine pricepute din Gorj

Mariana Medrega, o gospodina din Targu Jiu pasionata de prepararea tuturor produselor facute in casa, de la muraturi si pana la dulceturi sau siropuri, are o reteta dupa care pregateste cea mai buna peltea.

Mare atentie! Ziua de 11 noiembrie 2018 va fi cea mai puternica zi din ultimii 100 de ani. La ce trebuie sa te astepti

Ziua 11 noiembrie este o zi cu vibratii puternice datorita faptului ca este a 11-a zi a celei de-a 11 luni din an. Dar, asa cum stim, ne aflam intr-un an cu vibratie 11, lucru care face ca importanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )