Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Cum se face cea mai buna peltea cu samburi de nuca. Reteta unei gospodine pricepute din Gorj

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum se face cea mai buna peltea cu samburi de nuca. Reteta unei gospodine pricepute din Gorj

Mariana Medrega, o gospodina din Targu Jiu pasionata de prepararea tuturor produselor facute in casa, de la muraturi si pana la dulceturi sau siropuri, are o reteta dupa care pregateste cea mai buna peltea. continuă pe Adevărul

ATP: Novak Djokovic, noul lider mondial - Marius Copil, 57 n lume (cea mai buna clasare a carierei)

Marius Copil a bifat o noua cea mai buna clasare a carierei, jucatorul nostru aflandu-se pe locul 57 in lume, cu 888 de puncte acumulate. La varf, Novak Djokovic este noul lider mondial, acesta fiind urmat de Rafael Nadal si Roger Federer.

HOROSCOP. Cea mai buna veste astrologica a anului. Toate zodiile trebuie sa profite la maxim: se intampla doar o data la 12 ani!

Daca simti cumva ca viata ta duce lipsa de scop si semnificatie, de oportunitati si noi bucurii, tranzitul Jupiter in Sagetator este ceea ce asteptai! Jupiter revine acasa in Sagetator dupa 12 ani, pe 8 noiembrie.

Horoscop SAPTAMANAL 5-11 noiembrie 2018. Cea mai buna VESTE de 12 ANI dar si cele mai MARI SCHIMBARI se anunta!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 5-11 noiembrie 2018, saptamana care contine 4 evenimente foarte mari ale lunii, toate concentrate in 3 zile consecutive ! Unele sunt miscari astrale care vin o data.

VIDEO Serialul Hackerville de pe HBO, impuls de imagine pentru Timisoara: Va fi cea mai buna promovare a orasului inainte de Capitala Culturala Europeana

Serialul Hackerville, care a fost filmat in mare parte la Timisoara, a inceput sa fie difuzat de HBO din seara zilei de duminica, 4 noiembrie.

Cum sa faci cea mai buna rulada de spanac cu branza

Rulada de spanac poate fi servita ca aperitiv sau ca fel principal, se prepara relativ usor, iar un avantaj este faptul ca bucatarul, fie el de ocazie, este liber sa aleaga ingredientele, fara sa fie constrans de vreo reteta rigida.

Simona Halep, premiata la Universitatea Ovidius din Constanta. Ce distinctie a primit cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep a fost in aceasta dimineata la Universitatea Ovidius din Constanta, unde a primit o distinctie importanta.

VIDEO Cum au construit chinezii cea mai mare zi mondiala a cumparaturilor online

Singles Day 11. 11, organizata de Alibaba Group, a generat anul trecut vanzari de peste 25 miliarde dolari si a devenit cea mai mare sarbatoare a cumparaturilor, surclasand Black Friday. Celebrul Jack Ma de la Alibaba a motivat mii de companii, a organizat show-uri demne de Hollywood si a combinat offline-ul cu online-ul pentru a determina chinezii sa cumpere de peste 25 de miliarde de dolari intr-o singura zi, de la nasturi, pana la automobile.

Cea mai letala pisica din lume e si cea mai adorabila

Cand te gandesti la cea mai letala pisica din lume, poate iti vin in minte imagini cu un leu semet sau un tigru impunator. Ti-ai fi imaginat insa ca cea mai letala pisica este ridicol.

Inflatia din Turcia, cea mai mare din ultimii 15 ani

Preturile de consum au crescut cu 25% in octombrie Preturile de consum din Turcia au crescut cu 25% in octombrie cel mai important avans din ultimii 15 ani), dar cea mai mare dificultate este ca banca centrala sa nu cedeze presiunii de a reduce dobanzile in mod prematur, in conditiile in care inflatia va incepe sa incetineasca anul viitor, potrivit analistilor, relateaza CNBC.

Lamborghini a pierdut titlul de cea mai rapida masina de strada de pe Nurburgring. Recordul batut cu aproape 5 secunde

Pana de curand, Lamborghini Aventador SVJ era cea mai rapida masina de strada de pe lengendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Supercar-ul italian a pierdut acum acest titlu in favoarea unui Porsche 911 GT2 RS modificat de Manthey-Racing.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )