Libnet.ro
UNICEF

09:15

Teroristul Salah Abdeslam a beneficiat de sprijinul familiilor si rudelor, pe perioada in care a fost dat in urmarire generala

România Liberă România Liberă,
Teroristul Salah Abdeslam a beneficiat de sprijinul familiilor si rudelor, pe perioada in care a fost dat in urmarire generala

Teroristul Salah Abdeslam a fost sprijinit de rudele si de prietenii din Bruxelles, mai degraba decat de jihadistii gruparii Stat Islamic, in cele patru luni in care a fost dat in urmarire general in statele europene. continuă pe România Liberă

Primele imagini ale raidului in care a fost capturat teroristul Salah Abdeslam VIDEO

Presa franceza a publicat luni primele imagini de la raidul in care a fost capturat teroristul Salah Abdelsam, suspect pentru atentatele din luna noiembrie de la Paris, soldate cu 130 de morti, relateaza Itele. Imaginile au fost filmate de o persoana care locuieste in zona unde a avut loc operatiunea politiei.

Teroristul Salah Abdeslam, arestat de politia belgiana. Autorul atacului de la Paris a fost prins la Bruxelles

Islamistul Salah Abdeslam a fost arestat in cursul unei operatiuni a fortelor de ordine, la Bruxelles, afirma surse din cadrul politiei belgiene citate de postul RTL.

Salah Abdeslam a fost sprijinit de prieteni si rude, nu de jihadistii, in cele patru luni de urmarire generala. Pizza l-a dat de gol VIDEO

Teroristul Salah Abdeslam a fost ajutat sa scape de capturare de catre prieteni si rude din Bruxelles, in cele patru luni in care a fost dat sub urmarire generala in statele europene, mai degraba decat de jihadistii Statului Islamic, desi autoritatile se temeau ca gruparea islamica ar fi putut sa-l duca in Siria, Turcia sau Maroc, transmite Reuters. Primarul Parisului arata cu degetul spre cartierul Molenbeek din capitala Belgiei.

UPDATE Salah Abdeslam, incarcerat la Bruges. Ce a recunoscut in fata anchetatorilor

Teroristul Salah Abdeslam a confirmat ipotezele cu privire la rolul sau in atentatele din Paris, dupa ce a recunoscut in fata procurorilor belgieni ca planuia sa se arunce in aer la stadionul Stade de France.

Francois Hollande: Franta asteapta extradarea rapida a lui Abdeslam

Franta asteapta extradarea rapida a islamistului Salah Abdeslam, acuzat de implicare in atentatele de la Paris, a declarat vineri seara presedintele Francois Hollande, aflat la Bruxelles, dupa ce presupusul terorist a fost capturat in Belgia.

Atentatele de la Paris: Salah Abdeslam a fost externat din spitalul din Bruxelles in care a fost tratat dupa ce a fost ranit

Salah Abdeslam, suspect-cheie in atentatele de la Paris, si unul dintre complicii sai au fost externati sambata dimineata din Spitalul Sfantul Petru din Bruxelles, unde au beneficiat de ingrijiri medicale dupa ce au fost raniti vineri, intr-un schimb de focuri cu politia.

VIDEO: Imagini exclusive cu capturarea teroristului Salah Abdeslam

Postul francez ITELE a difuzat o noua inregistrare cu momentul capturarii teroristului Salah Abdeslam, acuzat pentru atentatele din luna noiembrie, de la Paris, soldate cu 130 de morti, printre care si doi romani.

VIDEO Imagini cu operatiunea de capturare a lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa

Postul francez de televiziune iTELE a dat publicitatii imagini care surprind capturarea lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa si suspectul numarul 1 in atentatele teroriste de la Paris, vinerea trecuta, in urma unui raid al politiei belgiene in cartierul bruxellez Molenbeek.

Salah Abdeslam planuia noi actiuni de la Bruxelles, afirma ministrul belgian de Externe

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, din noiembrie, le-a spus anchetatorilor ca planuia sa reinceapa ceva de la Bruxelles, a declarat duminica ministrul belgian de Externe Didier Reynders, relateaza AFP online.

Suspectul-cheie in atacurile de la Paris, Salah Abdeslam, planuia alte atentate

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, din noiembrie, le-a spus anchetatorilor ca planuia sa reinceapa ceva de la Bruxelles, a declarat duminica ministrul belgian de Externe Didier Reynders, relateaza AP online, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )