Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO A fost descoperit cel mai mare dinozaur care a trait vreodata: cantarea mai mult decat 10 elefanti la un loc

Adevărul Adevărul,
VIDEO A fost descoperit cel mai mare dinozaur care a trait vreodata: cantarea mai mult decat 10 elefanti la un loc

Paleontologii americani au descoperit, in Patagonia Argentina) fosilele unei noi specii de dinozaur, Dreadnoughtus schrani, care este cel mai mare identificat pana acum. continuă pe Adevărul

Pericol: Romania, in topul primelor tari cu cel mai mare risc de infectare al smartphone-urilor: 'Suntem o tara vulnerabila'

Romania a intrat, in premiera, in top 10 al tarilor cu cel mai mare risc de infectare al smartphone-urilor, iar acest lucru vine pe fondul cresterii numarului de utilizatori de dispozitive mobile din tara, cat si a numarului de atacuri care au ca tinta.

Animax, investitie de 500.000 euro in cel mai mare petshop din retea

Reteaua de petshop-uri Animax a investit 500. 000 de euro intr-un nou magazin, cel mai mare din portofoliu. Compania ajunge astfel la 43 de unitati si are in plan alte 5 magazine noi pana la sfarsitul anului.

Electrica este pe val. Actiunile la un nou maxim, lichiditatea la cel mai mare nivel al zilei

Bursa a inchis sedinta de miercuri cu o crestere medie de aproximativ 0,5%, intr-o piata cu rulaje relativ mici, in care titlurile Electrica EL) au avut cea mai mare valoare de tranzactionare si au atins un nou maxim istoric, de 11,99 lei/actiune, la.

VIDEO Cel mai mare turban nu este al unui sultan

Avtar Singh Mauni, din Punjab, in India, adept al religiei Sikh, se mandreste cu cel mai mare turban din lume, realizat dintr-o fasie de material lunga de 645 de metri. Impresionantul accesoriu traditional cantareste nu mai putin de 45 de kilograme, iar Mauni petrece sase ore in fiecare zi ca sa-l infasoare in jurul capului.

Cel mai mare depozit de legume-fructe din Oltenia, scos la vanzare pentru suma de 1,5 milioane de euro

Depozitul are o suprafata de 4. 424 de metri patrati si este situat in localitatea Circea. A fost scos la vanzare pentru suma de 1,5 milione de euro.

FOTO VIDEO incepe Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din Romania

Timp de 11 zile Brasovul devine capitala berii. Vor fi concerte, concursuri trasnite si multa distractie. Anul trecut la Oktoberfest au venit peste 250. 000 de oameni.

VIDEO A luat cea mai mare medie la Bac-ul de toamna, chiar daca in ultimii ani a invatat in strainatate

Rezultatele de la cea de-a doua sesiune de bacalaureat sunt dezamagitoare pentru 80% dintre absolventii care au sustinut examenul. Sunt insa si exceptii iar printre ele este si cazul Ioanei-Violeta Dragu, o eleva din Buzau, care a obtinut cea mai mare medie pe tara, 9,85. Ioana a luat nota 10 la romana, 9. 75 la istorie si 9. 80 la geografie.

VIDEO Golul marcat de la cea mai mare distanta din istoria fotbalului, inscris de un portar

Goalkeeperul lui Stoke City, Asmir Begovici, a intrat de astazi in Cartea Recordurilor, pentru golul inscris in secunda a 13-a a partidei cu Southampton, din sezonul trecut.

Un tablou semnat Claude Monet a fost descoperit in valiza detinatorului comorii naziste

Un peisaj pictat de Claude Monet a fost descoperit intr-o valiza care a apartinut colectionarului german de arta Cornelius Gurlitt, care a decedat in luna mai, iar autoritatile investigheaza acum posibilitatea.

Victor Ponta: Am obtinut cel mai important portofoliu de comisar european pentru Romania, numai cei doi politruci penibili, Blaga si Iohannis, pot sa strice lucrurile. Basescu a fost mai destept si nu a criticat public

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca a obtinut pentru Romania cel mai important portofoliu din Comisia Europeana pentru noi, cel de Dezvoltare regionala, dar ca cei doi politruci penibili, iresponsabili, Iohannis si Blaga, acesti Pacala si Tandala ai politicii romanesti, s-au hotarat ei sa reclame Comisiei Europene sa nu ne dea dl Juncker Dezvoltarea Regionala. Basescu a fost mai destept decat ei si nu a criticat public acest lucru, a afirmat Ponta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )