Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tesla tocmai a inregistrat cea mai mare performanta din istoria sa

Playtech Playtech,
Tesla tocmai a inregistrat cea mai mare performanta din istoria sa

Tesla a reusit sa intreaca gigantul General Motors si sa devina cea mai valoroasa companie auto din Statele Unite. Actiunile companiei lui Elon Musk au crescut puternic si, desi are modele. continuă pe Playtech

Fiica cea mare a lui Liviu Varciu este incredibil de frumoasa. Cine este mama Carminei si cu ce se ocupa

Fiica cea mare a lui Liviu Varciu este incredibil de frumoasa. Cu ce se ocupa adolescenta in timpul liber si cine este mama ei? Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Varciu, este incredibil de frumoasa Liviu Varciu a trecut prin peripetii in dragoste, dar astfel a reusit sa aiba si doua comori. Dintr-o relatie .

Prognoza meteo. Iarna 2019-2020, cea mai grea din ultimii ani. Un vortex polar loveste Romania

Specialistii de la Accuweather au anuntat ca iarna 2019-2020 va fi cea mai grea din ultimii ani, caci un vortex polar se va abate asupra Europei, urmand sa ajunga si in Romania in perioada urmatoare. Prognoza meteo iarna 2019-2020 Meteorologii au anuntat ca, incet, incet, vine si iarna, dar la pachet cu un vortex polar.

Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

In mod cert, divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu a fost unul usor. Totul s-a terminat in urma cu doi ani si jumatate, atunci cand Angelina a depus cererea de divort, invocand diferente ireconciliabile. De curand a iesit la iveala si cel mai mare secret dintre cei doi actori, de pe vremea cand .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )