Libnet.ro
UNICEF

11:15

Rafael Nadal: imi place foarte mult Ilie Nastase. Era mai multa magie

Antena3 Antena3,
Rafael Nadal: imi place foarte mult Ilie Nastase. Era mai multa magie

Tenismenul Rafael Nadal a acordat un interviu in care a vorbit despre Ilie Nastase, adresandu-i acestuia numeroase laude. Ilie Nastase are o perioada destul de dificila fiindca, in urma cu cateva. continuă pe Antena3

Rafael Nadal si-ar dori ca lumea sa il aprecieze mai mult pe Ilie Nastase

Intr-o perioada in care Ilie Nastase trece prin clipe dificile, dupa ce si-a pierdut sora si a s-a ales cu doua dosare penale, locul unu ATP a rostit cuvinte frumoase la adresa lu.

Rafael Nadal, marturisire emotionanta despre Ilie Nastase in plin scandal al dosarelor penale: Era mai multa magie...

Desi scandalurile par sa se tina lant de fostul mare tenismen Ilie Nastase, el ramane inca foarte apreciat in lumea tenisului. Saptamana aceasta, Nastase a reusit performanta de a se alege cu.

Ilie Nastase, detalii despre incidentul cu politistii, in direct la Antena 3: imi pare rau ca m-am urcat baut la volan

Ilie Nastase a intrat in direct, prin telefon, la Sinteza Zilei, si a vorbit despre scandalul cu politistii in care este implicat. Dansii erau ascunsi la iesirea din Parcul Herastrau. Au.

Cand a mai fost Ilie Nastase incatusat

Ilie Nastase a povestit intr-un interviu mai vechi un incident cu un alt om al legii. Eu cu printul Albert ne cunoastem de mult timp. Cred ca avea 12 ani cand l-am cunoscut prima data. intotdeauna mi-a.

Un singur mare favorit la Roland Garros: Rafael Nadal. Spaniolul cauta al 11-lea trofeu la Paris

Pe tabloul masculin, exista un personaj dominator, Rafael Nadal, si cativa pretendenti marunti, care vor incerca sa produca o mare surpriza.

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise.

S-a aflat. Cine era femeia misterioasa cu care Ilie Nastase era in masina in dimineata in care a fost oprit de politie

Brigitte Nastase intervine in scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Cea mai recenta sotie a lui Ilie Nastase a dezvaluit pe Facebook cu cine era in masina fostul tenismen in momentul in care acesta a .

Un greu din PSD face scut in jurul lui ILIE NASTASE: E mandrie patriotica, nu-i pui catuse

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sare in apararea fostului tenisman Ilie Nastase, care s-a ales vineri cu doua dosare penale in sase ore. Nastase a fost surprins conducand masina cu o.

Codrin Stefanescu: Ilie Nastase e brand de tara! Nu-l umilesti, nu-i pui catuse. Respect pentru Ilie! 10084;

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, e de parere ca Ilie Nastase ar fi trebuit sa primeasca un altfel de comportament din partea politistilor, avand in vedere reputatia sa. Fostul tenismen s-a ales, vineri, cu doua dosare penale in cateva ore. Prima data, Nastase a fost surprins conducand masina sub influenta alcoolului, apoi a fost oprit circuland cu un scuter, desi permisul ii fusese suspendatde la abaterea anterioara.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO. Nastase, oprit din nou de politie

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )