Libnet.ro
UNICEF

16:45

Test Drive Wall-Street: 10 upgrade-uri de care are nevoie SUV-ul Dacia Duster

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test Drive Wall-Street: 10 upgrade-uri de care are nevoie SUV-ul Dacia Duster

Dacia a anuntat ca va prezenta in septembrie la Frankfurt versiunea facelift a SUV-ului Duster, model lansat in 2010, aflat la prima generatie, cu noi optionale si un design mai atractiv. Dupa 650 de km cu Dacia Duster am gasit cateva lucruri care ar. continuă pe Wall-Street Ro

Construieste case high-tech din lemn: adreseaza-i intrebarile tale la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se.

TOP: 10 tari cu cei mai neplacuti turisti

Cand calatoresti in lume, esti un reprezentant al tarii tale, iar comportamentul tau, bun sau rau, se reflecta asupra imaginii tarii din care provii. Wall-Street. ro iti prezinta topul celor mai neplacuti turisti din lume, potrivit unui studiu realizat.

Ajutor! Cum ii ajuta coachingul pe antreprenori si manageri: raspunde Lilia Dicu

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. ro. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la.

Wall Street a inchis in crestere, in ciuda vestilor negative din sectorul imobiliar

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in crestere in ciuda vestilor proaste din domeniul imobiliar, informeaza presa internationala.

Parteneri ai Microsoft suspectati de coruptie, investigati si in Rusia si Pakistan

Investigatia autoritatilor din SUA privind posibile fapte de coruptie ale unor parteneri si consultanti Microsoft, cu ramificatii si in Romania, a fost extinsa pentru a include activitati din Rusia si Pakistan, au declarat pentru Wall Street Journal.

Am vizitat cateva dintre cele mai frumoase vile din Bucuresti: care este preferata ta?

In ultimele 3 luni Wall-Street. ro a vizitat cateva dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Bucuresti. Iti propunem sa faci alaturi de noi un tur retrospectiv prin o parte din cladirile emblema ale Romaniei.

Dragos Chivu, Printec: Ne transformam dintr-o companie de produse in una de solutii la cheie

Printec, principalul furnizor de ATM-uri si POS-uri de pe piata locala, se va transforma dintr-o companie de produse in una de solutii si servicii personalizate pentru automatizarea tranzactiilor, a declarat pentru Wall-Street. ro, Dragos Chivu,.

Vacanta de manager in Seychelles: O destinatie primitoare, fara a fi comerciala

Dragos Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse , restaurant din Centrul Istoric al Capitalei, povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre destinatia sa preferata de vacanta - Insulele Seychelles din Oceanul Indian.

Wall Street inchide in crestere in ciuda datelor sumbre din domeniul imobiliar

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in crestere in ciuda vestilor proaste din domeniul imobiliar: Dow Jones a castigat 0,31%, iar Nasdaq 0,52%.

Actiunile Microsoft au avansat cu 8%, Wall Street deschizand in urcare

Wall Street a deschis in crestere sedinta de tranzactionare, in timp ce investitorii asteapta un raport privind piata imobiliara, iar oficialii Rezervei Federale FED), Banca Centrala a SUA, se intalnesc la o conferinta organizata in statul Wyoming, potrivit presei internationale.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )