Libnet.ro
UNICEF

11:00

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

B1 B1,
VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA. continuă pe B1

GATA! SE DA A DOUA PENSIE romanilor! VESTEA pe care TOTI PENSIONARII o asteptau

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

VESTE SOC pentru TOTI SOFERII de peste 31 de ani! Toti POSESORII de PERMIS AUTO sunt GRAV AFECTATI

Mare atentie, soferi! Conform unor statistici, portretul robot al soferului din Romania care este implicat in cele mai multe accidente este un sofer tanar la volanul unei masini foarte puternice.

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, veste proasta pentru toti romanii. Ce se intampla cu preturile apelurilor din roaming dupa Brexit

Consensul larg dintre economisti este ca Brexitul va reduce venitul real pe cap de locuitor al Regatului Unit pe termen mediu si lung. Brexit ar reduce imigratia din tarile Spatiului Economic European spre Marea Britanie si prezinta provocari pentru invatamantul superior de acolo. Gama de efecte se raspandeste si rasfrange si asupra liantului comunicarii la .

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Cu ce echipa faimoasa a semnat fiul regelui pentru o suma fabuloasa

Fiul regelui a reusit sa se transfere la o echipa celebra care face parte din Regatul Unit. Ce ce echipa a semnat tanarul sportiv? Oare va reusi sa se impuna? Cu ce echipa a semnat Ianis Hagi? Jucatorul nationalei de tineret a Romaniei U21 a fost prezentat oficial ca noul jucator al celor de la .

Veste proasta pentru romani! Ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021

Desi in trecut toti romanii s-au bucurat ca isi pot cumpara vechime in munca, pentru o pensie mai mare, se pare ca bucuria lor nu a tinut prea mult. Iata ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021. Veste proasta pentru romani Imediat dupa ce au primit vestea ca vor putea sa-si cumpere .

Gheorghe Gheorghiu, la pieptul unei blonde celebre din Romania. Cum arata artistul la 66 de ani FOTO

Gheorghe Gheorghiu s-a fotografiat in compania unei cunoscute blondine din showbiz-ul romanesc. Artistul in varsta de 66 de ani le-a facut in acest mod o surpriza fanilor, pentru ca nimeni nu se astepta sa il vada intr-o asemenea ipostaza. De asemenea, se pare ca fotografia inedita a fost realizata departe de tara. Este cunoscut ca .

Harta clanurilor mafiote din Romania. Legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculosi interlopi

Sunt zone controlate de interlopi de multa vreme. Lupta pentru suprematie este una continua. Multi sunt la inchisoare pentru ca au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, dar isi exercita puterea si asa prin intermediul locotenentilor. Harta clanurilor mafiote din Romania si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai .

Giulio Bertola este noul Presedinte al intreprinzatorilor italieni din Romania

Giulio Bertola, cunoscut intreprinzator italian, prezent in Romania de peste douazeci de ani, cu interese in diferite sectoare, a preluat conducerea Confindustria Romania pentru perioada 2020-2022.

Imaginile sunt infioratoare. Cum s-a simtit cutremurul in cea mai afectata zona din Romania VIDEO

Cutremurul produs noaptea trecuta in Romania a fost filmat cu camera de supraveghere aflata in Targu Trotus, din Bacau, una dintre zonele unde seismul s-a simtit cel mai tare. Reamintim ca seismul a avut magnitudinea de 5,2 pe Richter si a avut loc la ora 3: 26 dimineata, in zona Vrancea, la o adancime de 121 .

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )