Libnet.ro
UNICEF

14:45

Test de vedere! Gaseste intrusul in mai putin de 10 secunde

B1 B1,
Test de vedere! Gaseste intrusul in mai putin de 10 secunde

Iti propunem un test de vedere si de atentie. in cazul in care ai rezultatul in mai putin de 10 secunde, atunci ai o vedere perfecta. in imaginea de mai jos vei observa o piesa. continuă pe B1

Rezultate TVA Split: Mai putin de unu la mie, rata de optiune in aproape 3 saptamani

Mai putin de unu la mie dintre firmele si alti contribuabili inregistrati in scopuri de TVA din Romania au trecut voluntar la sistemul platii defalcate a taxei pe valoare adaugata, in primele 19 zile de la intrarea in vigoare a TVA split optional, potrivit datelor oficiale comunicate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, la solicitarea StartupCafe. ro.

Mai putin de 17% din functiile de conducere in stat sunt ocupate de femei, la nivel european

Proportia medie a femeilor care ocupa functii de conducere in stat - presedinte, premier, lider regional, primar - a fost, in 2016, mai mica de 17% la nivel european, potrivit unui raport privind inegalitatile de gen publicat recent de Consiliul Europei.

Cand va putea fi alimentata masina electrica in mai putin de cinci minute. Explicatiile unuia dintre putinii ingineri romani specializati in domeniu

Una dintre cele mai mari provocari ale industriei auto in momentul de fata este trecerea de la motorul cu ardere interna, la motorizarea electrica, iar una dintre cele mai mari probleme in aceasta conversie este timpul de incarcare a masinii electrice. Adrian Harea, unul dintre putinii ingineri romani specializati in domeniu, a explicat cateva dintre provocarile industriei in momentul de fata.

Obiceiuri zilnice care imbatranesc tenul cu cel putin 10 ani: telefonul si perna nepotrivita, printre cele mai frecvente

Pozitia de dormit, utilizarea unei perne nepotrivite sau sprijinirea barbiei in maini sunt printre motivele care afecteaza aspectul tenului. Specialistii atrag atentia cu privire la numeroase gesture ce par inofensive, dar sunt cu adevarat daunatoare.

S-a deschis primul bordel cu papusi sexuale: versiuni mai putin complicate ale femeii visurilor. Cum arata si pentru ce suma pot fi inchiriate FOTO

Un bordel cu papusi sexuale, denumit Bordoll, a fost deschis in Germania si apartine unei femei in varsta de 29 de ani.

Directorul INFP, anunt alarmant privind un viitor cutremur in Romania. Detaliul criminal mai putin cunoscut de romani

Constantin Ionescu, director general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, a transmis un mesaj ingrijorator in cadrul forumului pe tema riscurilor.

Voi stiti care sunt cele mai rapide 10 limuzine de lux? Iata-le!

Stiti expresia aceea design to impress? Ei bine, ea se aplica excelent in cazul limuzinelor de lux. Aceasta categorie de masini este menita sa atraga atentia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )