Libnet.ro
UNICEF

12:01

Voi stiti care sunt cele mai rapide 10 limuzine de lux? Iata-le!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Voi stiti care sunt cele mai rapide 10 limuzine de lux? Iata-le!

Stiti expresia aceea design to impress? Ei bine, ea se aplica excelent in cazul limuzinelor de lux. Aceasta categorie de masini este menita sa atraga atentia. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai importante institutii carora te poti adresa daca ai probleme la serviciu

In timpurile moderne, este o adevarata provocare sa-ti poti rezolva problemele de la job fara a-ti ingreuna si mai mult situatia. Daca te numeri printre persoanele care se afla intr-o situatie dificila la locul de munca, probabil te intrebi daca poti.

Ele sunt cele mai frumoase controloare RATB (VIDEO)

Controlorii RATB nu sunt cei mai iubiti oameni, asta si prin prisma meseriei lor. Acestia nu fac decat sa-si faca datoria, insa multi oameni nu inteleg acest lucru, iar din acel moment.

Ele sunt cele mai frumoase controloare RATB (VIDEO)

Controlorii RATB nu sunt cei mai iubiti oameni, asta si prin prisma meseriei lor. Acestia nu fac decat sa-si faca datoria, insa multi oameni nu inteleg acest lucru, iar din acel moment.

Reguli nescrise de bune maniere intr-un restaurant: care sunt cele mai grave greseli ale clientilor

Mancatul la restaurant implica reguli stricte pe care multi nu le cunosc. Fie ca nu fac diferenta intre ospatar si chelner, sau incearca sa combine ingrediente din mai multe preparate, clientii uita de multe ori de regulile de bune maniere.

Cele mai intalnite boli care nu prezinta simptome

Exista cateva boli tacute care nu prezinta niciun simptom si de cele mai multe ori sunt depistate tarziu, in stadiile avansate. Vizitele periodice la medic, atentia acordata propriului organism si cunoasterea istoricului familial te ajuta sa depistezi din timp posibilele afectiuni. Iata care sunt cele mai tacute dintre acestea!.

Acest McLaren F1 impecabil ar putea deveni una dintre cele mai scumpe masini din istorie

McLaren F1 a fost, ani buni, cea mai rapida masina din lume, iar acum una dintre acestea este scoasa la licitatie. Cu toate ca recordul de viteza a fost depasit inca din 2005, McLaren F1 ramane, in continuare, una dintre cele mai rapide masini de serie create vreodata. Cu o caroserie de fibra de carbon [].

S and P: Bancile italiene, cele mai expuse la propunerile BCE privind creditele neperformante

Bancile italiene sunt cele mai expuse la noile propuneri de norme ale Bancii Centrale Europene BCE) privind creditele neperformante, astfel ca ar putea acorda mai putine imprumuturi companiilor ca raspuns la noile reguli, potrivit agentiei de evaluare financiara Standard and Poor 's S and P).

Cele mai periculoase aeroporturi din lume: doua dintre ele sunt in Europa si cel mai probabil ai fost acolo

Cele mai periculoase aeroporturi din lume sunt in acelasi timp locuri spectaculoase intre valurile marii sau in inaltimea muntilor. Iata care sunt si cum arata acestea.

Cele mai ieftine destinatii exotice: 5 paradisuri pe pamant pe care le vezi cu putini bani

Sa calatoresti in destinatii exotice poate fi chiar mai ieftin decat in unele tari din Europa. Iata asadar care sunt unele dintre cele mai ieftine si sigure destinatii exotice, in care poti sa ai o vacanta de doua saptamani fara sa platesti o avere.

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )